Kαι "τουρκικό" κόμμα στις δημοτικές εκλογές με ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα!

Συνέντευξη σε σκοπιανική εφημερίδα έδωσε ο αντιπρόεδρος του εξτρεμιστικού μειονοτικού
κόμματος «Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας», Οζάν Αχμέτογλου εξαγγέλοντας ότι "τουρκικό κόμμα θα κατεβάσει υποψήφιους στις αυτοδιοικητικές εκλογές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας"!
Συγκεκριμένα ο ΟΑ.Αχμέτογλου τονίζει ότι: «Οι δημοτικές εκλογές θα λάβουν χώρα στις 18 και στις 25 Μαΐου. Θα γίνει εκλογή δημάρχων σε 325 δήμους στην Ελλάδα. Οι περιοχές της Κομοτηνής και της Ξάνθης, ως επί το πλείστον, κατοικούνται από την τουρκική μειονότητα, όπου υπάρχουν οκτώ δήμοι, εκ των οποίων στους τρεις ζούνε μόνο Τούρκοι και οι δήμαρχοι αυτό-προσδιορίζονται ως Τούρκοι».
Δηλαδή ο αντιπρόεδρος του κόμματος των πρακτόρων της Άγκυρας στη Θράκη, βάφτισε την μουσουλμανική μειονότητα «τουρκική», κατά παράβαση της συνθήκης της Λοζάνης, δίχως καμία αντίδραση από τις ελληνικές Αρχές.
«Τούρκοι πολίτες ζουν και σε άλλους δήμους στην ελληνική επικράτεια. Στην περιοχή αυτή, τη Δυτική Θράκη η τουρκική μειονότητα δεν έχει καμία πρόθεση να μποϊκοτάρει τις εκλογές. Η στρατηγική μας είναι να ακουσθεί η φωνή μας, η φωνή όλων των μειονοτήτων στην Ελλάδα, οι οποίες έχουν υποστεί διώξεις κατά το παρελθόν. Εμείς έχουμε εκτεθεί σε πολιτική και οικονομική πίεση και σε διακρίσεις» συνέχισε ο Οζάν Αχμέτογλου.
Επίσης απαίτησε την άμεση ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα, εκφράζοντας τις ίδιες ακριβώς θέσεις -όπως έχουν εκφρασθεί δια στόματος Ερντογάν- με εκείνες που προωθεί μεθοδικά το τουρκικό υπουργείο των Εξωτερικών και έχει αποδεχθεί ο υπουργός Εξωτερικών Ε.Βενιζέλος..
«Ζητάμε και επιμένουμε να επιλυθούν μια σειρά ζητημάτων. Πριν από όλα εμείς και οι άλλες μειονότητες θα πρέπει να εκπροσωπούνται  αναλογικά με τον πληθυσμό, σε όλη την Ελλάδα και σε όλους τους τομείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και δεν θα αγωνιστούμε μόνο για τους τρεις δήμους που ανέφερα. Πρέπει να δούμε τι γίνεται και στις άλλες πόλεις, στην Αθήνα. Έτσι, οι Τούρκοι και οι Μουσουλμάνοι στην πρωτεύουσα δεν έχουν ούτε τζαμί ούτε κοιμητήριο. Αυτό δεν είναι ισότητα. Δεδομένου ότι η Ελλάδα είναι η χώρα μας, αναμένουμε άμεσα λύσεις, είναι μια απαίτηση για τη δημοκρατία και την ανεκτικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πρακτικά θέλουν να "μαντρώσουν" κατά το κοινώς λεγόμενο, το σύνολο των μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα και να τους μετατρέψουν σε ψηφοφόρους του "τουρκικού" κόμματος. Μια εξέλιξη που είχε προδιαγραφεί από τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρ.Τ,Ερντογάν που εξ ονόματός τους ζητούσε να κτιστούν όχι ένα αλλά πολλά τζαμιά στην Αθήνα.
Και ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Γιατί αν οι Έλληνες μουσουλμάνοι είναιο 150.000 και οι περιοσσότεροι είναι νομοταγείς, οι μουσουλμάνοι είναι κοντά στο 1 εκατ...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr