Σάλος με τη φωτογραφία του boeing που το δείχνει στη ζούγκλα (ΦΩΤΟ)

Και ενώ διανύουμε τη δωδέκατη ημέρα από την εξαφάνιση του boeing της Malaysian Airlines χωρίς να
υπάρχει ούτε ένα αξιόπιστο στοιχείο που να δείχνει τι μπορεί τελικά να συνέβη ή πού μπορεί να βρίσκεται το αεροσκάφος, όλοι προσπαθούν να το παίξουν ειδικοί, δίνοντας τη δική τους εξήγηση για το τι συνέβη, ενώ δεκάδες άλλοι, σχεδόν από κάθε γωνιά της γης υποστηρίζουν ότι είδαν και αυτοί του χαμένο boeing. Στο πλαίσιο αυτό, τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του Διαδικτύου μια φωτογραφία, που υποστηρίζεται ότι απεικονίζει το χαμένο αεροπλάνο στη ζούγκλα.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, την Κυριακή δημοσιεύτηκε στο Reddit μια δορυφορική φωτογραφία που ελήφθη από το Tomnod, το διαδικτυακό χάρτη που χρησιμοποιούν πολλοί τις τελευταίες ημέρες σε μια προσπάθεια να βρουν το χαμένο boeing από το.... σπίτι τους, η οποία υποστηρίζεται ότι απεικονίζει το αεροπλάνο της Malaysian Airlines να πετά πάνω από μια ζούγκλα.
Η αυθεντικότητα της φωτογραφίας, την οποία σύμφωνα με το China Times, ανακάλυψε ένας φοιτητής από την Ταϊβάν, δεν έχει επιβεβαιωθεί, ενώ δεν έχει γίνει γνωστή και η τοποθεσία που απεικονίζεται στη φωτογραφία.
Πάντως, η εικόνα έρχεται στη δημοσιότητα την ίδια ώρα που αγρότες και ψαράδες (τουλάχιστον εννιά) από τη Μαλαισία υποστηρίζουν, 11 ημέρες μετά την εξαφάνιση του μοιραίου boeing, ότι είδαν το αεροπλάνο να πετά πάνω από το βορειοανατολικό τμήμα της χώρας, τη χρονική στιγμή που με τα μέχρι σήμερα επιβεβαιωμένα στοιχεία θεωρείται ότι το αεροσκάφος άλλαξε πορεία και έστριψε προς τα δυτικά, ενώ κανονικά θα έπρεπε να συνεχίζει την πορεία του προς τα βορειοανατολικά. Μάλιστα, οι ψαράδες υποστηρίζουν ότι είδαν φώτα στον ουρανό και ότι άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο κινητήρα.
Βέβαια, την ίδια ώρα, κάτοικοι ενός μικρού νησιού των Μαλδίβων, δηλαδή πολλά εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα νοτιοανατολικότερα, υποστηρίζουν ότι είδαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ένα αεροπλάνο να πετά πολύ χαμηλά.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι καθώς οι μέρες περνούν χωρίς να δίδεται μια σαφής εξήγηση για το τι συνέβη και χωρίς να εντοπίζεται το αεροσκάφος θα ακούσουμε πολλά ακόμη...

http://www.parapolitika.gr