Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. - Έκρηξη σε Ι.Χ.

Αμέσως, η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ πράγματι εντοπίστηκε ένα κλεμμένο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας NISSAN SUNNY, που όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για το παγιδευμένο ΙΧ. Οι αστυνομικοί απομάκρυναν έγκαιρα εργαζόμενους, κυρίως άνδρες security, και απέκλεισαν την περιοχή σε μεγάλη ακτίνα για να μην υπάρξουν θύματα.
Πράγματι στις 06:02, ακούστηκε ο εκκωφαντικός θόρυβος της έκρηξης, που...
έγινε αντιληπτός σε όλη σχεδόν την Αθήνα, από την οποία το αυτοκίνητο διαλύθηκε εντελώς, ενώ έχουν προκληθεί ζημιές σε κτίρια και καταστήματα. 
Σε εξέλιξη βρίσκεται ήδη η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και των πυροτεχνουργών του ΤΕΕΜ, στο σημείο που έγινε η έκρηξη του παγιδευμένου αυτοκινήτου. 
Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής έχουν αρχίσει ήδη τη συλλογή πληροφοριών και στοιχείων από την περιοχή, προκειμένου να διευκρινίσουν πως κινήθηκαν οι δράστες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 τρεις άντρες ιδιωτικής ασφάλειας που είχαν βάρδια στην περιοχή ανέφεραν ότι είδαν ένα άτομο να σταθμεύει το παγιδευμένο με εκρηκτικά ΙΧ στο σημείο, και στη συνέχεια να ανηφορίζει προς την οδό Ακαδημίας όπου τον περίμενε συνεργός του με μοτοσικλέτα.
Πηγή:  real.gr