Ποιοι καφέδες παχαίνουν;

Μάθε ποιοι είναι και απέφυγέ τους!


Ο καφές είναι ένα από τα απαραίτητα ροφήματα για τους περισσότερους ανθρώπους, ωστόσο αποτελεί πολλές φορές πηγή αρκετών θερμίδων! Για να καταλάβεις, ένας καφές με πλήρες γάλα, πλούσια κρέμα και ζάχαρη, μπορεί να φτάσει τις 550 θερμίδες, όσο δηλαδή και ένα χάμπουργκερ.
Πάμε λοιπόν να δούμε τα πιο διάσημα είδη καφέ και τις θερμίδες τους!
 Ο καπουτσίνο grande με άπαχο γάλα έχει 82 θερμίδες αρκεί να προσέξεις την ποσότητα ζάχαρης που θα βάλεις. Είναι ένας από τους πιο χορταστικούς καφέδες.
 Ο καπουτσίνο grande λάτε με βανίλια έχει 199 θερμίδες και πολλά σάκχαρα (όσο και 4 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη). Προτιμείστε τον απλό καπουτσίνο λάτε ο οποίος έχει πάνω κάτω τις ίδιες θερμίδες αλλά πολύ πιο λίγα σάκχαρα).
 Ο καφές σοκολάτα grande με πλήρες γάλα και κρέμα γάλακτος έχει 550 θερμίδες! Όπως καταλαβαίνεις πίνοντας αυτόν τον καφέ, φορτώνεις τον οργανισμό σου με πολλές θερμίδες και λίπος! Αν θες οπωσδήποτε να τον πιες τουλάχιστον πάρε τη μικρή version του ή αντικατέστησε το πλήρες γάλα με άπαχο.
 Ο εσπρέσο macchiato έχει μόλις 7 θερμίδες και είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για αυτούς που θέλουν απλά έναν καφέ για να ξυπνήσουν!!
 Ο ελληνικός καφές και ο γαλλικός δεν έχουν καθόλου θερμίδες αν τους πιεις σκέτους αλλά υπολόγισε 20 θερμίδες για κάθε κουταλάκι ζάχαρη που προσθέτεις.
 Ο Freddo καπουτσίνο έχει 160 θερμίδες και είναι ο καφές που προτιμάει ο περισσότερος κόσμος.
 Ο Fredoccino εσπρέσο έχει 330 θερμίδες και η αλήθεια είναι πως είναι τέλειος για τις καλοκαιρινές διακοπές που μετά το μπάνιο θέλουμε κάτι παγωμένο. Ωστόσο πρόσεξε να μην του προσθέσεις και σιρόπι ή γάλα γιατί θα του αυξήσεις πολύ τις θερμίδες.
 Ο Irish coffee έχει 383 θερμίδες καθώς περιέχει ζάχαρη, ουίσκι και σαντιγί.
 Ο Amaretto coffee έχει 413 θερμίδες καθώς περιέχει σαντιγί, λικέρ και ζάχαρη.
 Ο Mexican coffee έχει 408 θερμίδες επειδή περιέχει λικέρ, τεκίλα, ζάχαρη, σαντιγί, κανέλα και κακάο.

faysbook.gr