Ο μεγαλύτερος εχθρός του ελληνικού λαού είναι τα ΜΜΕ του;

Η εκλογική κατάρρευση του κυβερνητικού συνασπισμού (η οποία κατάρρευση μετέτρεψε πλέον την κυβέρνηση του μνημονίου σε υπηρεσιακή κυβέρνηση), σόκαρε τα κυβερνητικά στελέχη, τα οποία, τις πρώτες στιγμές έκδοσης των αποτελεσμάτων, έχασαν τη φωνή τους και δεν ήξεραν τι να πουν. Την ερμηνεία του εκλογικού αποτελέσματος και τη διάσωση της κατάστασης, ανέλαβαν αμέσως τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τα οποία επανέφεραν τη φωνή και το κούνημα του δάκτυλου στα κυβερνητικά στελέχη.
Τα καθεστωτικά ελληνικά ΜΜΕ, αντί να σεβαστούν τη νοημοσύνη μας
και να κάνουν ψυχρή αποτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων, επιδιώκουν, με τη μέθοδο της πλύσης εγκεφάλου, να μας αλλάξουν τη λογική μας σκέψη και να μας πείσουν ότι η καταρρέουσα κυβέρνηση νίκησε. Σε αντίθεση με τα ελληνικά ΜΜΕ, τα ξένα ΜΜΕ που σέβονται τους πολίτες - πελάτες τους, παρουσιάζουν τα δικά τους αποτελέσματα (π.χ. Λεπέν, Φάρατζ, κατάρρευση Γάλλων σοσιαλιστών, άνοδος ευρωσκεπτικιστών κ.λ.π.) στις σωστές τους διαστάσεις. Σε μας για παράδειγμα, πέραν των κυβερνητικών στελεχών, μας παρουσιάζουν ολημερίς στα πάνελ ακόμα και τα στελέχη της διαλυθείσας ΔΗΜΑΡ, λες και είναι οι θριαμβευτές των εκλογών.
Ταυτόχρονα παρατηρούμε εμβρόντητοι, ότι εκλέγονται στην Ευρωβουλή μόνο οι προβεβλημένοι από τα ελληνικά ΜΜΕ, ανεξάρτητα από την πολιτική αξία τους και δεν εκλέγεται κανένας από τους μέχρι σήμερα ευρωβουλευτές (όπως π.χ. ο κ. Χουντής) που έδωσαν μάχες για τα ελληνικά συμφέροντα. Δηλαδή πήγαμε στην κάλπη (σαν τηλεκατευθυνόμενα ρομπότ) και δηλώσαμε με την ψήφο μας ότι θέλουμε αυτό που θέλουν τα ΜΜΕ!!! Αν είναι δυνατόν!!!
Μετά από τα πιο πάνω, αναρωτιόμαστε μήπως ο μεγαλύτερος πραγματικός εχθρός του ελληνικού λαού είναι τα ίδια τα ΜΜΕ του;;; Μήπως, αν αυτά δεν αλλάξουν, τότε τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στην ελληνική κοινωνία;;; http://hassapis-peter.blogspot.gr/?view=classic