Απίστευτη ροζ ιστορία με έλληνα πρωταθλητή στίβου!

Σοκ προκαλούν όσα αποκαλύφθηκαν από έρευνα της δίωξης
Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την δράση ενός Έλληνα πρώην πρωταθλητή στίβου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος αθλητης εντόπιζε στο Facebook φωτογραφίες όμορφων φοιτητριών, στις οποίες συστηνόταν ως φοιτητής ο οποίος κάνει το μεταπτυχιακό του πάνω σε νέο antivirus για υπολογιστές και τις έπειθε να κάνει ελεγχόμενη – απομακρυσμένη περιήγηση στον υπολογιστή τους

μέσω team viewer.
Ταυτόχρονα όμως εγκαθιστούσε ένα πρόγραμμα το οποίο του εξασφάλιζε πρόσβαση σε όλα τα αρχεία. Έτσι, του ήταν ευκολο να κάνει «ατομική» περιήγηση και να υποκλέψει τα αρχεία, δίνοντας έμφαση φυσικά στις αισθησιακές φωτογραφίες των κοριτσιών, είτε με ερωτικές πόζες, είτε με ερωτικές σκηνές. Σε κάποιες δε περιπτώσεις, επικοινωνούσε στη συνέχεια με τα θύματα του, επιζητώντας ερωτικά ραντεβού, καθώς σε άλλη περίπτωση απειλούσε ότι θα δημοσιοποιούσε τις φωτογραφίες τους.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν ηλεκτρονικές επικοινωνίες του πρώην πρωταθλητή με 116 φοιτήτριες, με κάποιες από τις οποίες υπήρξαν και διαπροσωπικές επαφές ενώ βρήκαν στην έρευνα στο σπίτι του 7 σκληρούς δίσκους με περίπου 140.000 φωτογραφίες, για τις οποίες γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί εάν τις έχει αναρτήσει σε ηλεκτρονικες σελίδες και μάλιστα, εαν του έχει καταβληθεί αντίτιμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, 18 φοιτήτριες έχουν ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον του, ενώ οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν ότι θύματα του απατεώνα έπεσαν πάνω από 1.000 κορίτσια!
Ο αθλητής συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης στην Γλυφάδα.  http://olympia.gr/