Επισήμως στους ΑΝ.ΕΛΛ. ο Θανάσης Γιαννόπουλος..

«Ο Θανάσης Γιαννόπουλος με την εμπειρία του και την
πορεία του όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί την εγγύηση για...
το αύριο. Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου μπορούμε να ενωθούμε και να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας από αυτή την ξένη κατοχή» είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Από την πλευρά του, ο κ. Γιαννόπουλος δήλωσε ότι του δίνεται η ευκαιρία για κάτι το καινούργιο, για κάτι το διαφορετικό, κάτι το ευοίωνο που προοιωνίζεται πολύ καλό μέλλον. Και αυτό γιατί είναι μια συνεργασία με τους ΑΝ.ΕΛΛ. για να δώσουμε ένα καινούργιο μήνυμα, ένα καινούργιο ξεκίνημα στην πολιτική ζωή του τόπου, που την έχει ανάγκη».

Σύμφωνα, τέλος, με τον κ. Γιαννόπουλο, «είναι κι άλλοι συνάδελφοι που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα, το πατριωτικό, γιατί κάτι πρέπει να αλλάξει. Πρέπει δηλαδή, αυτή η κυβέρνηση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να εγκαταλείψει τα ηνία της χώρας και να βρεθούν άλλες πατριωτικές δυνάμεις, οι οποίες με υπευθυνότητα, με σαφήνεια, με καθαρώς πατριωτικά στοιχεία θα μπορέσουν να δώσουν έναν καινούργιο βηματισμό στον τόπο μας. Χαίρομαι γιατί θα είμαστε μαζί και θα αγωνιστούμε μαζί και ως πολλαπλασιαστές ισχύος θα δημιουργήσουμε νέα προοπτική στον τόπο μας».
efsyn.gr