Η απόσυρση των Σταθάκηδων θα προσθέσει δυναμική στον ΣΥΡΙΖΑ. Η παραμονή του, θα δικαιώσει όσους μιλούν για νταραβερι.

Γράφει ο Μαγια Λαγός ή επιρρεπής ο βουλευτής και προβεβλημένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκης;

Το τελευταίο …«σαρδάμ» του, για την Προεδρική εκλογή και τις εθνικές κάλπες, ήταν το κερασάκι στην τούρτα των απόψεων, που κατά καιρούς έχει διατυπώσει, για τη φορολογία, τους μισθούς, το χρέος κ.ο.κ.
Σα να έχει «επιφορτιστεί» με το «καθήκον» να ρίχνει νερό στον μύλο των γκεμπελίσκων της Διαπλοκής. Και μάλιστα με άγαρμπο και απροκάλυπτο τρόπο.
Μόλις μια εβδομάδα πριν, στο ιδρυτικό συνέδριο του Podemos στην Ισπανία, ο Α. Τσίπρας, είχε ζητήσει «εκλογές τώρα και ισχυρή εντολή διαπραγμάτευσης από τον ελληνικό λαό». Ενώ, διαρκώς επαναλαμβάνει ότι, «κάθε μέρα που περνάει η χώρα βυθίζεται όλο και πιο βαθιά σε μια πρωτοφανή τραγωδία. Κάθε ώρα που περνάει η Παιδεία, η Υγεία, το κοινωνικό κράτος, η κοινωνική ασφάλιση, ξεχαρβαλώνονται για να οικοδομηθεί στη θέση τους ένα καθεστώς αγριότητας».
Έχει χαθεί ο λογαριασμός με τις αλλεπάλληλες αναδιπλώσεις και διευκρινιστικές δηλώσεις του περί ου ο λόγος στελέχους, το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, φιλοδοξεί να αναλάβει υπουργικό θώκο στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν συμμεριζόμαστε την άποψη ότι εμφανίζει αδυναμίες στην εκφορά του λόγου ούτε ότι παρασύρεται επειδή κάθε φορά, που βλέπει κάμερα ή μικρόφωνο, το χαμόγελό του θυμίζει …Βουγιουκλάκη.
Υποψιαζόμαστε ότι ο Γ. Σταθάκης, ποτισμένος με τις «αβρότητες» της καθεστωτικής «ευγένειας» και «νομιμότητας», ανταποδίδει. Ίσως, η ταξική του συνείδηση να υπολείπεται της ταξικής του θέσης.
Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, υπάρχουν κι άλλοι Σταθάκηδες και με αριστερή ρητορική (λιγότεροι, πάντως, απ΄ ότι στο παρελθόν), οι οποίοι δεν είναι ικανοί ούτε το ρόλο του λαγού να παίξουν ούτε την πολυφωνία και τον πλουραλισμό των πολιτικών απόψεων να υπηρετήσουν.
Η απόσυρσή τους απο τον δημόσιο διάλογο θα προσθέσει δυναμική στον ΣΥΡΙΖΑ! http://olympia.gr/2014/11/22/%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%83%CF%85%CF%81%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CE%B4%CF%89%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5/#more-429933

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων