Συνεχίζεται η κακοκαιρία: Βροχές έως και την Τρίτη...

Σημαντική επιδείνωση παρουσίασε ο καιρός από τις βραδινές ώρες της Κυριακής και από...

τα νοτιοδυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες εστιάζονται, κυρίως, στα νότια και νοτιοανατολικά τμήματα της Πελοποννήσου, στην Κρήτη (ιδιαίτερα στα δυτικά), στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν στις Δυτικές και Νότιες Κυκλάδες. Τα ισχυρά φαινόμενα, που κατά τόπους θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα, πολύ ενισχυμένους ανέμους και πιθανόν χαλαζοπτώσεις, κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Δευτέρα θα επεκταθούν βορειότερα.

Τη Δευτέρα θα επικρατήσει κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ανατολική Πελοπόννησο, στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και αργότερα στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Βόρειο Αιγαίο, ενώ, μέχρι το βράδυ, θα επηρεαστούν και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερο ισχυρά στο Ανατολικό Αιγαίο και στη Θράκη, ενώ οι καταιγίδες θα εντοπίζονται, κυρίως, πάνω από θαλάσσια τμήματα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν, επίσης, σε περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλίας και του Ιονίου. Τοπικά θυελλώδεις νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο.

Στις περιοχές που θα επηρεαστούν κατά τη διάρκεια της Δευτέρας συμπεριλαμβάνεται η Αττική, όπου υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες εκδήλωσης ισχυρών βροχών και ίσως σποραδικών καταιγίδων, κυρίως στα ανατολικά και νότια τμήματα του νομού.

Την Τρίτη, ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση, με τα έντονα φαινόμενα να περιορίζονται στο Ανατολικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο και να εξασθενούν, ωστόσο υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης παροδικά ισχυρών καταιγίδων εκ νέου στην Κρήτη...
 meteo.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Ανεργία στην Ελλάδα: Δραματικά τα ποσοστά για τους νέους

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

«Καίνε» τα επιτόκια των δανείων – Παγωμένα των καταθέσεων

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων