Οι Αρχηγοί δεν γνώριζαν τίποτα για την "απόβαση ρουσφετιών" στην Καλαμάτα;

Ο Πάνος Καμμένος για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 48ωρο
“κάρφωσε” τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι δεν μπορεί στην Καλαμάτα “να έχουμε επανδρώσεις 400%” και στον Έβρο να ψάχνουμε στρατιώτες. Και ανακοίνωσε άμεση ενίσχυση των στρατιωτικών μονάδων της περιοχής. Μπράβο και μακάρι να το κάνει. Αλλά επειδή επικαλέστηκε και τον Α/ΓΕΕΘΑ που είχε μαζί του στην “αποστολή” στην Έβρο, προκύπτει μια εύλογη νομίζουμε απορία.

Οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων και ο ίδιος ο Α/ΓΕΕΘΑ τι έπραξαν για να σταματήσουν την πρόωθηση …στο μέτωπο της Πελοποννήσου “ορδών” ρουσφετιών; Δεν το ήξεραν; Δεν μπορεί να μην το ήξεραν.

Τους πίεζαν οι πολιτικοί θα πουν ίσως,αλλά είναι αυτή δικαιολογία που μπορεί να επικαλεστεί ένας Αρχηγός; Το όχι ως απάντηση δεν υπάρχει στις επιλογές των Αρχηγών; Τίποτα δεν είναι αδύνατον και Αρχηγοί που το έπραξαν μπορεί να αποστρατεύθηκαν αλλά τουλάχιστον έχουν την συνείδησή τους ήσυχη. Και υπάρχουν σχετικά πρόσφατα τουλάχιστον δύο Αρχηγοί ΓΕΣ που είπαν όχι .

Γνωρίζουμε επίσης ότι μέχρι κάποιο σημειο ο νυν Α/ΓΕΣ Χρήστος Μανωλάς έφερνε αντιρρήσεις και προκαλουσε δυσκολίες στην υλοποίηση “κοινωνικών αιτημάτων”. Και γι΄ αυτό δεν ήταν καθόλου αρεστός. Φαίνεται ότι η αντίσταση κάμφθηκε; Γιατί αν ισχύουν οι αριθμοί που δίνει ο Καμμένος για την …ακριτική Καλαμάτα, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.http://www.onalert.gr/