Οι Αρχηγοί δεν γνώριζαν τίποτα για την "απόβαση ρουσφετιών" στην Καλαμάτα;

Ο Πάνος Καμμένος για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 48ωρο
“κάρφωσε” τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι δεν μπορεί στην Καλαμάτα “να έχουμε επανδρώσεις 400%” και στον Έβρο να ψάχνουμε στρατιώτες. Και ανακοίνωσε άμεση ενίσχυση των στρατιωτικών μονάδων της περιοχής. Μπράβο και μακάρι να το κάνει. Αλλά επειδή επικαλέστηκε και τον Α/ΓΕΕΘΑ που είχε μαζί του στην “αποστολή” στην Έβρο, προκύπτει μια εύλογη νομίζουμε απορία.

Οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων και ο ίδιος ο Α/ΓΕΕΘΑ τι έπραξαν για να σταματήσουν την πρόωθηση …στο μέτωπο της Πελοποννήσου “ορδών” ρουσφετιών; Δεν το ήξεραν; Δεν μπορεί να μην το ήξεραν.

Τους πίεζαν οι πολιτικοί θα πουν ίσως,αλλά είναι αυτή δικαιολογία που μπορεί να επικαλεστεί ένας Αρχηγός; Το όχι ως απάντηση δεν υπάρχει στις επιλογές των Αρχηγών; Τίποτα δεν είναι αδύνατον και Αρχηγοί που το έπραξαν μπορεί να αποστρατεύθηκαν αλλά τουλάχιστον έχουν την συνείδησή τους ήσυχη. Και υπάρχουν σχετικά πρόσφατα τουλάχιστον δύο Αρχηγοί ΓΕΣ που είπαν όχι .

Γνωρίζουμε επίσης ότι μέχρι κάποιο σημειο ο νυν Α/ΓΕΣ Χρήστος Μανωλάς έφερνε αντιρρήσεις και προκαλουσε δυσκολίες στην υλοποίηση “κοινωνικών αιτημάτων”. Και γι΄ αυτό δεν ήταν καθόλου αρεστός. Φαίνεται ότι η αντίσταση κάμφθηκε; Γιατί αν ισχύουν οι αριθμοί που δίνει ο Καμμένος για την …ακριτική Καλαμάτα, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.http://www.onalert.gr/

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Οι οργανωμένοι του Πανσερραϊκού επαίνεσαν τον παίκτη της Καβάλας που έδινε για πτυχίο

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων