Ρόδος: Το καυτό ροζ βίντεο τον έστειλε στη φυλακή - Η κοπέλα δεν ήξερε τα όσα συνέβαιναν όταν άρχισε να γδύνεται!

Η 18χρονη είδε το βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια να κάνει το γύρο του διαδικτύου...

Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών διαβιβάστηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος ενός ανηλίκου, που φέρεται να ενεπλάκη σε υπόθεση απόπειρας εκβίασης δύο 18χρονων κοριτσιών, μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων, που απεστάλησαν στις ιστοσελίδες τους, στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης Facebook.
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου είχε επιβάλει τον Οκτώβριο του 2014 ποινή φυλάκισης 14 μηνών και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ σε έναν ενήλικο, που ενεπλάκη στην ίδια υπόθεση.
Την 1η Μαρτίου 2011 υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου έκθεση ένορκης εξέτασης μάρτυρα μιας 18χρονης κατοίκου Κρεμαστής, η οποία την 24η Φεβρουαρίου 2011 κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα εκβιασμού μαζί με φίλη της από την Κω.
Πιο συγκεκριμένα η 18χρονη είχε αναπτύξει από το 2009 σχέσεις και συνομιλούσε μέσω του Facebook με έναν νεαρό άνδρα, ονόματι «Ακη», ηλικίας 28 ετών περίπου, που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη ή τη Χαλκιδική αγνώστων λοιπών στοιχείων. Με τον 28χρονο φέρεται μάλιστα να συνομιλούσε και μέσω κινητού τηλεφώνου το οποίο και γνωστοποίησε στους αστυνομικούς.
Προ διμήνου περίπου ένας άλλος «φίλος» της 18χρονης από το Facebook ονόματι «Κώστας», ανήλικος, της ζήτησε να κάνουν cybersex μέσω των υπολογιστών τους με τη χρήση κάμερας άμεσης εκπομπής (live camera) και της υποσχέθηκε ότι δεν θα κατέγραφε την ιντερνετική ερωτική συνεύρεσή τους. Η 18χρονη πείσθηκε, γδύθηκε στην κάμερα του υπολογιστή της και ο «Κώστας» την κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο εν αγνοία της.
Εν συνεχεία ο «φίλος» της, ονόματι Ακης, προς μεγάλη της έκπληξη, της ζήτησε εντός δύο ημερών να του καταβάλει μαζί με την φίλη της το ποσό των 400 ευρώ για να μην ανεβάσει το βίντεο στο διαδίκτυο σε ιστότοπους με πορνογραφικό υλικό. Την 24η Φεβρουαρίου 2011 η 18χρονη διαπίστωσε ότι στην ιστοσελίδα με την επωνυμία XVIDEO είχε αναρτηθεί το επίμαχο βίντεο!
Στο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και 22 δευτερολέπτων, η 18χρονη εμφανίζεται στο κρεβάτι της, σκεπασμένη με μια κουβέρτα να χαϊδεύει το στήθος της. Το βίντεο, που έχει κυκλοφορήσει και σε άλλες ιστοσελίδες ανάλογου περιεχομένου, τιτλοφορείται με το μικρό της όνομα και με το όνομα της φίλης της!
Ο "Ακης" κατέθεσε ότι είχε διαφορές στο παρελθόν με την 18χρονη και ότι την γνώρισε μόνο μέσω του διαδικτύου προ διετίας. Ισχυρίστηκε ότι μια άλλη φίλη του από τη Σάμο τον είχε ενημερώσει ότι η 18χρονη Ροδίτισσα είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες του στις οποίες δεν φαίνεται το πρόσωπό του.
Επικοινώνησε τότε μαζί της, όπως ισχυρίστηκε, και της ζήτησε να σβήσει τις φωτογραφίες αυτές, απειλώντας την ότι θα δημοσιεύσει το βίντεο το οποίο η ίδια του είχε στείλει και είχε λάβει μέσω κάποιου «Κώστα»! Ομολόγησε δε ότι της ζήτησε 400 ευρώ για να μην ανεβάσει στο δίκτυο το βίντεο. Υποστήριξε ότι το βίντεο, όπως έμαθε, το είχε τραβήξει ο «Κώστας» με τον οποίο δεν γνωρίζεται ο ίδιος και δεν έχει σχέσεις.
newsit