Ράκος ο Πρετεντέρης: Γιατί τον διώχνουν από το Mega!

Γιατί εκτός Mega o Γιαννης Πρετεντέρης;

Όλα δείχνουν ότι ο Γιάννης Πρετεντέρης και η εκπομπή του ΑΝΑΤΡΟΠΗ, αλλά και η εν γένει παρουσία του στο δελτίο του Mega, ολοκληρώνονται περί τα τέλη Ιουνίου.
Αιτία, τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του Δευτεριάτικου βραδινού του ραντεβού με τους τηλεθεατές.
Πριν από λίγο καιρό στέλεχος του εμπορικού τμήματος του Mega επικοινώνησε με έναν εκ των μεγαλομετόχων,Σταύρο Ψυχάρη, αναλύοντας του την κατάσταση… σύμφωνα με το περιοδικό full life και… ούτε λίγο ούτε πολύ, του εξήγησε πως ότι κέρδος αφήνει το “Κάτω Παρτάλι“ που προηγείται, απορροφάται από τη ζημιογόνα πολιτική εκπομπή Πρετεντέρη. “Χωρίς κέρδος κέρατα” όπως λαϊκά του το μετέφερε!
Κι ενώ περίμενε η απάντηση του μεγαλοεκδότη να είναι κατηγορηματική, καλύπτοντας το αγαπημένο του παιδί, προς έκπληξη του ο κύβος ερρίφθη.
Σύμφωνα με το boxtv.gr Σταύρος Ψυχάρης συναίνεσε στη διακοπή της εκπομπής, θέτοντας μοναδικό όρο να τον αφήσουν να ξεχειμωνιάσει! Να συνεχίσει άλλους τέσσερις μήνες, ολοκληρώνοντας μαζί με την συνεργασία και την τηλεοπτική σεζόν.

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων