ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

Εκεί που όλα έδειχναν ότι και η μνημονιακή ΝΔ θα ακολουθήσει τον δρόμο του ΠΑΣΟΚ και θα οδηγηθεί στην απόλυτη συρρίκνωση και εξαφάνιση, ήρθαν έτσι τα πράγματα, ώστε όλα τα δεξιά πολιτικά φαντάσματα που έχουν οδηγήσει, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, την Ελλάδα στην πτώχευση και τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση, να ξαναγυρίζουν πίσω στην εξουσία για να μας σώσουν….
Όλα τα κρατικοδίαιτα τμήματα της δεξιάς ολιγαρχίας, οικονομικά συμφέροντα, πολιτικά τζάκια,
πολιτικές οικογένειες, πολιτικοί γόνοι και διάφοροι περιφερειακοί βαστάζοι όλων αυτών, επανέρχονται και με περίσσιο πολιτικό θράσος, ζητούν επιτακτικά ξανά την εξουσία!!!
Καθημερινά "τρώμε" κατά πρόσωπο, από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τις φάτσες όλων αυτών, οι οποίοι, αντί να ζητήσουν ταπεινά συγνώμη για την αποτυχία τους και να αποσυρθούν, υπολογίζοντας στη μεγαλοψυχία των Ελλήνων, επανέρχονται με πολιτικό θράσος και ζητούν δικαίωση και εξουσία.
Όλοι αυτοί καλά κάνουν για τον εαυτό τους και τα συμφέροντά τους, εμείς όμως οι πολίτες, σε ότι αφορά τα δικά μας συμφέροντα, κάποτε θα το καταλάβουμε, δεν μπορεί, ότι δεν φταίνε αυτοί, αλλά το κλειστό ολιγαρχικό πολίτευμα που κρατά με το ζόρι πολιτικά απολιθώματα στην πολιτική ζωή. http://hassapis-peter.blogspot.gr/