ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

Εκεί που όλα έδειχναν ότι και η μνημονιακή ΝΔ θα ακολουθήσει τον δρόμο του ΠΑΣΟΚ και θα οδηγηθεί στην απόλυτη συρρίκνωση και εξαφάνιση, ήρθαν έτσι τα πράγματα, ώστε όλα τα δεξιά πολιτικά φαντάσματα που έχουν οδηγήσει, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, την Ελλάδα στην πτώχευση και τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση, να ξαναγυρίζουν πίσω στην εξουσία για να μας σώσουν….
Όλα τα κρατικοδίαιτα τμήματα της δεξιάς ολιγαρχίας, οικονομικά συμφέροντα, πολιτικά τζάκια,
πολιτικές οικογένειες, πολιτικοί γόνοι και διάφοροι περιφερειακοί βαστάζοι όλων αυτών, επανέρχονται και με περίσσιο πολιτικό θράσος, ζητούν επιτακτικά ξανά την εξουσία!!!
Καθημερινά "τρώμε" κατά πρόσωπο, από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τις φάτσες όλων αυτών, οι οποίοι, αντί να ζητήσουν ταπεινά συγνώμη για την αποτυχία τους και να αποσυρθούν, υπολογίζοντας στη μεγαλοψυχία των Ελλήνων, επανέρχονται με πολιτικό θράσος και ζητούν δικαίωση και εξουσία.
Όλοι αυτοί καλά κάνουν για τον εαυτό τους και τα συμφέροντά τους, εμείς όμως οι πολίτες, σε ότι αφορά τα δικά μας συμφέροντα, κάποτε θα το καταλάβουμε, δεν μπορεί, ότι δεν φταίνε αυτοί, αλλά το κλειστό ολιγαρχικό πολίτευμα που κρατά με το ζόρι πολιτικά απολιθώματα στην πολιτική ζωή. http://hassapis-peter.blogspot.gr/

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων