Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015

Ελένη Μενεγάκη: Πώς κατάφερε από τα 70 κιλά να ζυγίζει 57

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ήδη χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της τέταρτης
εγκυμοσύνης, ακολουθώντας πιστά το παρακάτω πρόγραμμα διατροφής. Το περιοδικό You φέρνει στη δημοσιότητα τη δίαιτα της παρουσιάστριας, με τη βοήθεια της οποία από τα 70 έφτασε να ζυγίζει 57 κιλά.

Πρωί: 2 ασπράδια και 1 κρόκος (βραστά ή ομελέτα) σε αντικολλητικό τηγάνι, 2 φρυγανιές ή ακόμα καλύτερα 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης

Σνακ: 1 γιαούρτι με 2 φρούτα εποχής

Μεσημέρι: 1 φιλέτο κοτόπουλο 250 γρ. με σαλάτα μαρούλι, 2 κ.γ. ελαιόλαδο και 1/2 φλιτζ. τσαγ. ρύζι

Απογευματινό: 1 φρούτο (προαιρετικά 2 κ.σ. cottage cheese)

Βράδυ: Τόνος σε νερό με ανάμεικτη σαλάτα (μαρούλι, αγγούρι, ντομάτα) με 3 κ.σ. ελαιόλαδο και 1/2 φλιτζ. τσαγ. ρύζι ή 200 γρ. μακαρόνια

Έφτα extra tips για αδυνάτισμα

• Το ίδιο μενού μπορείς να ακολουθήσεις για 1 εβδομάδα αρκεί να αλλάζεις τα φρούτα, την πηγή των υδατανθράκων, του ασβεστίου και των πρωτεϊνών.

• Οπωσδήποτε στο σύνολο της μέρας να πίνεις πολύ νερό. Η Ελένη καταναλώνει τουλάχιστον 10 ποτήρια μέσα στο 24ωρο.

• Επίλεξε τρόφιμα ολικής άλεσης, βιολογικές τροφές και παρθένο ελαιόλαδο.

• Μην παραλείπεις κανένα από τα 4 γεύματα της μέρας.

• Απόφυγε για 2 μήνες τουλάχιστον το σοτάρισμα στα φαγητά.

• Σέρβιρε τις μερίδες σου σε μικρότερο πιάτο.

• Μην το παρακάνεις με τον καφέ και το τσάι. http://www.govastileto.gr