Έκοψε το ρεύμα σε πάμφτωχο 86χρονο που άναψε μαγκάλι και κάηκε ζωντανός

Τις συνέπειες της ...«κοινωνικής» πολιτικής της ΔΕΗ πλήρωσε με
την ίδια του την ζωή ο 86χρονος Β.Κ., που ζούσε σε μία παλιά πέτρινη μονοκατοικία στην κοινότητα Ιτέας των Τεμπών στην Λάρισα.
Ο  Βασίλης, σύμφωνα με τους
γείτονές του, ήταν πολύ φτωχός και ζούσε μόνος… Ήταν τόσο φτωχός που αδυνατούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς του στην ΔΕΗ. Αντί όμως η ΔΕΗ να στραφεί προς εκείνους που πραγματικά ευθύνονται για τα μεγάλα της ελλείμματα στρέφεται και πάλι κατά των συνήθων αδυνάμων με ολέθρια αποτελέσματα.
Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες και σε αυτή την περίπτωση η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στον ηλικιωμένο αυτόν άνδρα, με αποτέλεσμα ο 86χρονος να στραφεί στη μόνη λύση που του είχε μείνει.. Στα κεριά για να έχει φως και στο μαγκάλι για να έχει στοιχειώδη θέρμανση. Αυτά τα μέσα πιθανόν ευθύνονται για την φωτιά που ξέσπασε στο παλιό πετρόκτιστο σπίτι του χθες στις 9 το βράδυ, με αποτέλεσμα σύντομα να εξαπλωθεί η φωτιά από άκρη σε άκρη και ο άτυχος ηλικιωμένος να απανθρακωθεί πάνω στο κρεβάτι του.
Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που έσβησε τη φωτιά, όμως ήταν ήδη αργά για τον ηλικιωμένο, ο οποίος ήταν αδύνατον να αναγνωριστεί ακόμα και το φύλο του από την κατάσταση την οποία βρέθηκε από τους πυροσβέστες και η ταυτοποίησή του έγινε από γείτονες που ανέφεραν στους πυροσβέστες ποιος κατοικούσε σε αυτό το φτωχόσπιτο…


 Έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.
http://www.press-gr.com