Σοκ! Υπάλληλος τηλεοπτικού καναλιού ασελγούσε σε 9χρονο κορίτσι και βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 9χρονης στη
Θεσσαλονίκη από 56χρονο, υπάλληλο τηλεοπτικού καναλιού.
Για ασελγείς πράξεις σε βάρος 9χρονου κοριτσιού και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας συνελήφθη 56χρονος ομογενής στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για υπάλληλο τηλεοπτικού σταθμού της πόλης.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, ύστερα από καταγγελία που έκανε γνωστός του στο τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 56χρονος κατείχε στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται γυμνό το 9χρονο κοριτσάκι, ενώ, κατά την ίδια καταγγελία, ο συλληφθείς φέρεται να πρωταγωνιστεί σε βίντεο όπου ασελγεί στο ανήλικο θύμα του. Το 9χρονο κοριτσάκι φέρεται να είναι γειτόνισσα του κατηγορούμενου ως δράστη.
Σε αστυνομική έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην κατοχή του 56χρονου εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ακόμη, βρέθηκαν αρχεία που απεικονίζουν ανήλικα σε παιδική χαρά, όπως επίσης γυναίκες σε δημόσιους χώρους και σε στάσεις λεωφορείων.
Κατά πληροφορίες, ο συλληφθείς, με καταγωγή από τη Γεωργία, είναι χωρισμένος και πατέρας δύο ενήλικων παιδιών. Οδηγείται με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. http://www.imerisia.gr