Αγοράστε τίτλο ευγενείας με 40 ευρώ...

Αν έχετε λύσει όλα τα άλλα προβλήματά σας και αυτό που σας λείπει είναι ένας τίτλος ευγενείας, τώρα...

έχετε την δυνατότητα να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας.

Όπως αναφέρει η Helena O'Rourke-Potocki σε άρθρο της στο politico.eu το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το «Highland Titles» και να αγοράσετε έναν σε τιμή 29.99 βρετανικών λιρών (39,99 ευρώ).

Αυτό έκανε και η Helena και κατέληξε με ένα τετραγωνικό μέτρο σκωτσέζικης γης και τον τίτλο «Lady Helena O’Rourke-Potocki of Glencoe » ο οποίος και συνοδεύεται από το απαραίτητο πιστοποιητικό.

«Έχει πλάκα, δεν κάνεις κάτι κακό και σου δίνει την δυνατότητα να αποκαλείς όντως τον εαυτό σου Λαίδη ή Λόρδο» συνεχίζει στο κείμενό της.

Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε τον τίτλο της αρεσκείας σας στο elitetitles.co.uk στο οποίο με 195 βρετανικές λίρες αγοράζετε έναν απλό τίτλο, με 995 λίρες έναν τίτλο που μπορείτε να κληρονομήσετε και στους απόγονους σας, ενώ με 1495 λίρες γίνεστε «Lord of the Manor». Οι δυο τελευταίες επιλογές έρχονται και με ένα κομμάτι γης.

Σύμφωνα με την αρθογράφο, ένας τέτοιος τίτλος θα μπορούσε να βελτιώσει την αξιολόγησή σας από κάποια πιστωτικά ιδρύματα που εξακολουθούν να θεωρούν ότι οι ευγενείς δεν πτωχεύουν τόσο εύκολα και τους χορηγούν δάνεια με μεγαλύτερη άνεση.

Στο κείμενο της, όμως, υπογραμμίζει πως σε ορισμένες χώρες όπως στο Βέλγιο η αγορά τίτλου ευγενείας παραμένει ακόμη παράνομη οπότε θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί στο που θα επιλέξουμε να στήσουμε το «παλάτι» μας.

topontiki.gr