ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ : ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΗΤΑΝ Η ΦΡΟΣΩ...

«Το πρώτο άτομο που βγήκε από την αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου ήταν η κοπέλα που είναι καλά...

στην υγεία της, η Φρόσω και εγώ κρατούσα το αυτοκίνητο, πιστεύοντας ότι θα τουμπάρει και πλακώσει τους ανθρώπους» υπογραμμίζει στις δηλώσεις του στο protothema.gr o Γιώργος Ζωγόπουλος

Μιλώντας στο protothema.gr ο άνθρωπος που είδε μπροστά στα μάτια του το αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη να φεύγει εκτός πορείας και τελικά να τουμπάρει πάνω στις διαχωριστικές μπάρες ανέφερε πως εκείνος ειδοποίησε τις Αρχές και αμέσως έτρεξε να βοηθήσει χωρίς να γνωρίζει ποιος είναι μέσα στο αυτοκίνητο.

«Με το που σταμάτησα βλέπω απέναντι μου το όχημα να έχει ανατραπεί. Και έτρεξα αμέσως να πάρω τηλέφωνο το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική. Δεν έκανα τίποτα άλλο. Μετά πήγα στο σημείο απέναντι όπου υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι. Το αυτοκίνητο, το κράτησα, νόμιζα ότι θα πέσει στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, γιατί καθόταν σε ένα μπετόν 20 πόντους, νόμιζα θα τουμπάρει, θα πέσει κάτω. Και για να μην σκοτωθούν τα παιδιά που ήταν μέσα και να μην πέσει στην λεωφόρο αυτό προσπάθησα να κάνω τίποτα άλλο. Αμέσως μαζεύτηκε κόσμος, το ΕΚΑΒ δεν έκανε τρία λεπτά να έρθει, και η Πυροσβεστική και η Τροχαία αλλά τέσσερα με πέντε λεπτά. Άλλωστε η Τροχαία έχει αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις του δυστυχήματος» ανέφερε μεταξύ άλλων στο protothema.gr.

Συγκινημένος από το τραγικό γεγονός του θανάτου του Παντελή Παντελίδη ο κ. Γιώργος αναφέρει πως δεν θέλει να θυμάται το τροχαίο δυστύχημα αφού τον πληγώνει ο άδικος χαμός του ταλαντούχου τραγουδιστή ενώ τονίζει πως το πρώτο άτομο που βγήκε από το αυτοκίνητο ήταν η Φρόσω.

«Δεν θέλω να τα θυμάμαι, είμαι πολύ πληγωμένος με αυτό το θέμα και δεν μπορώ να μιλώ ξανά και ξανά. Το πρώτο άτομο που βγήκε από την αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου ήταν η κοπέλα που είναι καλά στην υγεία της, η Φρόσω και εγώ κρατούσα το αυτοκίνητο, πιστεύοντας ότι θα τουμπάρει και πλακώσει τους ανθρώπους. Τι να σας πω μην μου τα θυμίζετε αυτά τα πράγματα. Το ποιος οδηγούσε δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς, οι άνθρωποι μέσα στο αυτοκίνητο είχαν φύγει από τις θέσεις τους και βρισκόντουσαν στον ουρανό δεν ήταν στα καθίσματα τους. Για το ποιος οδηγούσε δεν ξέρει κανείς».