Νόστιμα σμυρνέικα κεφτεδάκια

Υλικά

700 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, περασμένο 2 φορές
2 φλ. ψίχα ψωμί
2-3 κρεμμύδια μέτρια
3-4 κ.σ. μαϊντανό
5-6 φύλλα δυόσμου
2-3 κ.σ. γαλέτα ψιλή
2-3 κ.σ. αλεύρι


Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τον κιμά με όλα τα υλικά. Τα πλάθουμε για τουλάχιστον 10 λεπτά. Αφήνουμε το μείγμα να σταθεί στο ψυγείο για 30 λεπτά, ώστε να δέσουν τα αρώματα των υλικών. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια σε μέγεθος μεγάλου καρυδιού. Τα περνάμε από αλεύρι τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο λίγα λίγα και στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί http://www.govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Γ.Κασιμάτης: «Παράνομος και αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός»

H τέλεια κιμαδόπιτα

Ποια μέρα γεννηθήκατε; Δείτε τι σημαίνει!

Νάρκη η COVID στην ψυχική υγεία των παιδιών

Βουλγαρία: Το πρώτο ποταμόπλοιο που κινείται με υδρογόνο και ηλιακή ενέργεια

ΛΑΡΚΟ: Τα υπέρογκα πρόστιμα που «τρέχουν» και ο γόρδιος δεσμός της ιδιωτικοποίησης

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων