Υλικά:
1/4 του κιλού γραβιέρα
Μουστάρδα
Μαγιονέζα
Κέτσαπ
Χυμό λεμόνι
Αλάτι, Πιπέρι
Χρόνος: 25 λεπτά, μερίδες: 4 ατόμων
1 μαρούλι
1 πακέτο ζυμαρικά φιογκάκια
Ελιές
10 φέτες μπέϊκον ή γαλοπούλας
2 αγγούρια
2 ντομάτες
1 πακέτο ζυμαρικά φιογκάκια
Ελιές
10 φέτες μπέϊκον ή γαλοπούλας
2 αγγούρια
2 ντομάτες
1/4 του κιλού γραβιέρα
Μουστάρδα
Μαγιονέζα
Κέτσαπ
Χυμό λεμόνι
Αλάτι, Πιπέρι
Χρόνος: 25 λεπτά, μερίδες: 4 ατόμων
Εκτέλεση:
Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνετε. Ψιλοκόβετε το μπέϊκον και το σοτάρετε. Κόβετε τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύετε με τα φιογκάκια και το μπέϊκον. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και την τριμμένη γραβιέρα. Κάνετε μια σός από μουστάρδα, μαγιονέζα, κέτσαπ και λενμόνι και περιχύνετε την σαλάτα.
Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνετε. Ψιλοκόβετε το μπέϊκον και το σοτάρετε. Κόβετε τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύετε με τα φιογκάκια και το μπέϊκον. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και την τριμμένη γραβιέρα. Κάνετε μια σός από μουστάρδα, μαγιονέζα, κέτσαπ και λενμόνι και περιχύνετε την σαλάτα.
Πηγή:ellinikes-geuseis.com