Λαζάνια με κοτόπουλο και μοτσαρέλα

Υλικά

600 γραμμάρια μοτσαρέλα τριμμένη

150 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 15 % λιπαρά
20ml ελαιόλαδο
3 στήθη κοτόπουλο λεπτά κομμένα στη μέση
1 συσκευασία λαζάνια (βράζουμε για 3 λεπτά)
Αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
1 ταψί διαστάσεων 35 x 25 εκ.


Εκτέλεση

Σε καυτό νερό βράζουμε για 2 με 3 λεπτά τα λαζάνια ίσα ίσα να μαλακώσουν λίγο αλλά να παραμείνουν σκληρά.
Κόβουμε τα στήθη κοτόπουλο στην μέση οριζοντίως. Τα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά για ένα λεπτό από τη κάθε πλευρά. Δεν θα έχουν ψηθεί εντελώς, γιατί θα μαγειρευτούν στο φούρνο.
Αλατοπιπερώνουμε.

Στρώνουμε στον πάτο ενός ταψιού διαστάσεων 35 x 25 εκ. λίγη κρέμα γάλακτος, πασπαλίζουμε με λίγη παρμεζάνα και βάζουμε από πάνω μια στρώση λαζάνια. Ξαναβάζουμε κρέμα γάλακτος, παρμεζάνα και μετά στρώνουμε τα κομματάκια κοτόπουλου. Συνεχίζουμε με λαζάνια, κρέμα γάλακτος και πάλι κοτόπουλο.
Ξαναστρώνουμε λαζάνια, λίγη κρέμα γάλακτος, παρμεζάνα και τελειώνουμε με την μοτσαρέλα. Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 30-40 λεπτά στους 180 βαθμούς. http://www.govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με την αγορά ή με τους πολίτες;

Ρωσικό δημοσίευμα: Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει από τις πρώτες για τη ρωσοφοβία

Το μεγάλο… σορτάρισμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ...Ειδήσεις πίσω από τις κάμερες

ζώδια Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου

«Φωτιά» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σχεδόν 1.000 ευρώ για να ταξιδέψει μια οικογένεια στη Ρόδο

Χάος στα αεροδρόμια της Ευρώπης: Εργαζόμενοι δεν γυρίζουν πίσω...

Πώς είναι να ζεις σε μια πολυκατοικία με Airbnb – Tα υπέρ και τα κατά

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων