Οι εργαζόμενοι του Mega στην αντεπίθεση

Σήμερα οι εργαζόμενοι του Mega, οι απλήρωτοι επί επτά μήνες εργαζόμενοι υπενθυμίζουμε, οργανώνουν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Alpha Bank στην Πανεπιστημίου ζητώντας την «τήρηση της δέσμευσης από την τράπεζα περί άμεσης αποδέσμευσης
χρημάτων, προκειμένου να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα τους».
Ηδη στους δεσμευμένους λογαριασμούς του Μεγάλου Καναλιού υπάρχουν κάποιες δεκάδες εκατομμύρια. Από αυτά είναι που ζητούν ένα, μικρό έστω, μέρος οι εργαζόμενοι, οι οποίοι έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος από το καλοκαίρι.
Οι τράπεζες δεν αρνούνται, λένε, αρκεί να είναι σίγουρες πως τα χρήματα θα φτάσουν όντως στον κόσμο και δεν θα χαθούν στον... δρόμο, δεν θα τα χρησιμοποιήσει η διοίκηση του καναλιού για τίποτε λειτουργικά έξοδα. Κάπως έτσι έχει μπλοκάρει η διαδικασία και έναν μήνα σχεδόν μετά την απόφαση του ΣτΕ, οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι, να γυρίζουν από γραφείο σε γραφείο, από εγκαταστάσεις σε εγκαταστάσεις.
Μία πηγαίνουν στον ΔΟΛ του Ψυχάρη, μία στον «Πήγασο» του Μπόμπολα, μία στη Motor Oil του Βαρδινογιάννη. Και όλοι τούς κοροϊδεύουν.
Οπότε περνούν στην αντεπίθεση.
Τη Δευτέρα οργανώνουν συνέντευξη Τύπου στην ΕΣΗΕΑ, θα τη μεταδώσουν μάλιστα live από το Mega. Ενώ την επομένη, την Τρίτη, δεν θα ρίξουν «μαύρο» στη συχνότητα, αλλά θα βγάζουν το πρόγραμμα των επαναλήψεων που βγάζουν τόσους μήνες τώρα, χωρίς όμως να μεταδίδονται διαφημίσεις. Αρα και χωρίς έσοδα για τις τράπεζες. Μοχλός πίεσης. Επρεπε να το είχαν κάνει από καιρό. http://www.efsyn.gr