ΑΠΟ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΡΙΟ Κλειστή μέχρι 26 Ιανουαρίου η νέα Ε.Ο. Κορίνθου - Πατρών

Έως την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου θα παραμείνει κλειστή η νέα εθνική οδός Κορίνθου - Πατρών, από τα Σελιανίτικα της Αιγιάλειας μέχρι και τον κόμβο του Ρίου της Πάτρας και η κίνηση των οχημάτων θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό, μέσω των κόμβων Σελιανιτίκων και Ρίου.

Σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», η απόφαση για χρονική παράταση στην διακοπή της κυκλοφορίας ελήφθη αφενός για την αποκατάσταση των πρανών, μετά την κατολίσθηση που σημειώθηκε χθες στην Ροδινή και αφετέρου για να εκτελεστούν και άλλες κατασκευαστικές εργασίες, που ήταν προγραμματισμένες για το επόμενο χρονικό διάστημα.
Η λύση αυτή, σύμφωνα πάντα με τη «Ολυμπία Οδό», επελέγη «ως προσφορότερη, με στόχο την ασφάλεια και την μικρότερη όχληση των διερχομένων και για την ταχύτερη ολοκλήρωση της κατασκευής των σηράγγων της Παναγοπούλας, η οποία θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα της περιοχής».
Επίσης, καθ' όλη τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας οι οδηγοί δεν θα πληρώνουν διόδια στους σταθμούς Ρίου και Ζευγολατιού. http://www.imerisia.gr