Κασεροπιτάκια.

Υλικά
-2 κούπες κασέρι τριμμένο
-60 γρ. βούτυρο λιωμένο
-2 κουτ. της σούπας φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
-3 αβγά
-6 φύλλα κρούστας
-λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
-Χτυπάμε ελαφρά τα 2 αβγά, τα ανακατεύουμε με το τριμμένο κασέρι και τα κρεμμύδια
-Αλείφουμε ένα φύλλο κρούστας με βούτυρο, βάζουμε από πάνω ένα δεύτερο φύλλο κρούστας και το αλείφουμε και αυτό με βούτυρο.
-Κόβουμε τα φύλλα σε 8 κομμάτια 12x14εκ. Βάζουμε 2 κουταλιές από τη γέμιση στη στενή πλευρά τους, γυρίζουμε την άκρη, διπλώνουμε τα πλαϊνά προς τα μέσα και τυλίγουμε ώστε να δημιουργήσουμε ένα ρολό. Χτυπάμε το επιπλέον αβγό ελαφρά και κολλάμε τις άκρες των ρολών για να μην μας ανοίξουν.
-Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά.
-Τηγανίζουμε τα ρολά σε καυτό λάδι και τα σερβίρουμε ζεστά.
Πηγή:http://www.foodzine.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

Ανεργία στην Ελλάδα: Δραματικά τα ποσοστά για τους νέους

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

«Καίνε» τα επιτόκια των δανείων – Παγωμένα των καταθέσεων

Καίγεται επί 14 μέρες το βουνό στη Ροδόπη, αλλά το κράτος απουσιάζει...Έχει λήξει, λένε, η αντιπυρική περίοδος

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων