Κασεροπιτάκια.

Υλικά
-2 κούπες κασέρι τριμμένο
-60 γρ. βούτυρο λιωμένο
-2 κουτ. της σούπας φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
-3 αβγά
-6 φύλλα κρούστας
-λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
-Χτυπάμε ελαφρά τα 2 αβγά, τα ανακατεύουμε με το τριμμένο κασέρι και τα κρεμμύδια
-Αλείφουμε ένα φύλλο κρούστας με βούτυρο, βάζουμε από πάνω ένα δεύτερο φύλλο κρούστας και το αλείφουμε και αυτό με βούτυρο.
-Κόβουμε τα φύλλα σε 8 κομμάτια 12x14εκ. Βάζουμε 2 κουταλιές από τη γέμιση στη στενή πλευρά τους, γυρίζουμε την άκρη, διπλώνουμε τα πλαϊνά προς τα μέσα και τυλίγουμε ώστε να δημιουργήσουμε ένα ρολό. Χτυπάμε το επιπλέον αβγό ελαφρά και κολλάμε τις άκρες των ρολών για να μην μας ανοίξουν.
-Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά.
-Τηγανίζουμε τα ρολά σε καυτό λάδι και τα σερβίρουμε ζεστά.
Πηγή:http://www.foodzine.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων