Μοσχαράκι με μπύρα.

Υλικά

500 γραμμάρια μοσχαρίσιο κρέας

1 σκελίδα σκόρδο

1/2 λευκό κρεμμύδι

1 μικρό καρότο

1 χούφτα σέλινο

300 ml μπύρας

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο, το σέλινο και τοπ καρότο, αφού τα έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια. Εν τω μεταξύ κόβουμε το μοσχαράκι σε κύβους, στη συνέχεια το βάζουμε στην κατσαρόλα μαζί με λίγο ελαιόλαδο και με τα υπόλοιπα υλικά και το μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά γυρίζοντας και από τις δυο πλευρές.

Όταν το κρέας πάρει χρώμα προσθέτουμε τη μπύρα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για τουλάχιστον 40 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και γυρίζοντας συχνά με μια ξύλινη κουτάλα, ώστε να μαγειρευτεί και από τις δυο πλευρές.

Όταν περάσει ο χρόνος θα έχει σχηματιστεί μια πηχτή σάλτσα και είναι έτοιμο για απόλαυση.    govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Γ.Κασιμάτης: «Παράνομος και αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός»

H τέλεια κιμαδόπιτα

Βουλγαρία: Το πρώτο ποταμόπλοιο που κινείται με υδρογόνο και ηλιακή ενέργεια

Ποια μέρα γεννηθήκατε; Δείτε τι σημαίνει!

Επιδοτήσεις ρεύματος – Εκτός η γκαρσονιέρα του φοιτητή, εντός η βίλα της Εκάλης

ΛΑΡΚΟ: Τα υπέρογκα πρόστιμα που «τρέχουν» και ο γόρδιος δεσμός της ιδιωτικοποίησης

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων