Από τον άγριο ξυλοδαρμό των ληστών πέθανε η 86χρονη στα Καμίνια

Τη φράση «την ξυλοφόρτωσαν μέχρι θανάτου» χρησιμοποίησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για να περιγράψουν τις συνθήκες θανάτου της 86χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα άγριων ληστών την Τετάρτη στα Καμίνια.


Πληροφορίες από την ιατροδικαστική υπηρεσία που επικαλείται ο Ελεύθερος Τύπος αναφέρουν ότι οι αιτίες θανάτου της γυναίκας είναι οι «βαριές κακώσεις θώρακος», οι οποίες προήλθαν από τις κλωτσιές και τις μπουνιές που της έδωσαν οι δράστες για να τους αποκαλύψει πού έκρυβε χρήματα στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου στο οποίο διέμενε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από τα χτυπήματα προκλήθηκε και εσωτερική αιμορραγία με την 86χρονη να υφίσταται και δύο εμφράγματα.

Οι ληστές είχαν μαζί τους και «ειδικό ιμάντα φίμωσης» τον οποίο φαίνεται ότι σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν για να δέσουν την άτυχη γυναίκα.
Όπως είπε στην Αστυνομία η κόρη της, η μητέρα της σε έντονη κατάσταση σοκ και τρόμου ζήτησε από τους ληστές να την αφήσουν όμως παρά τις εκκλήσεις εκείνοι δεν τη λυπήθηκαν και την παράτησαν δεμένη και φιμωμένη προκειμένου να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία. Προφανώς ήθελαν να κερδίσουν χρόνο για να εξαφανιστούν. Όμως το θύμα, κατάφερε λίγες ώρες αργότερα να λυθεί και στις 7 το πρωί με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει να ενημερώσει την κόρη της. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και η ηλικιωμένη μετεφέρθη στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Πηγή:  www.parapolitika.gr