Αμυγδαλόπιτα σιροπιαστή
Υλικά
- Φύλλο κρούστας 1 πακέτο
- Αμύγδαλα 2 φλιτζάνια του τσαγιού
- Φρυγανιά τριμμένη 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού
- Μπέικιν πάουντερ 1 κουτάλι της σούπας
- Κανέλα 1 κουτάλι της σούπας
- Ζάχαρη 1 φλιτζάνι του τσαγιού
- Κονιάκ 1 ποτήρι του λικέρ
- Αλάτι 1 πρέζα
- Αυγά 5 -6 τεμ (μέτρια) χωριστά τους κρόκους από τα ασπράδια
- Κουβερτούρα σε σταγόνες 1 φλιτζάνι του τσαγιού
- Μαργαρίνη 1 φλιτζάνι του τσαγιού λιωμένη
- Λεμόνι 1 τον χυμό και το ξύσμα
Για το σιρόπι
- Ζάχαρη 2 1/2 φλιτζάνια του τσαγιού
- Μέλι 2 κουταλιές της σούπας
- Νερό 2 1/2 φλιτζάνια του τσαγιού
- Λεμόνι 1/2 τον χυμό του