Βάζετε αρχικά το γάλα στην κατάψυξη για 5 ώρες περίπου, ώστε να παγώσει.
Στο μπολ του μίξερ βάζετε την κρέμα γάλακτος και τη χτυπάτε μέχρι να γίνει σαντιγί.
Βάζετε τη ζελατίνη σε λίγο κρύο νερό για να μαλακώσει.
Έπειτα, χτυπάτε το γάλα στο μίξερ μέχρι να γίνει αφράτο και
προσθέτετε τη ζελατίνη (αφού τη στραγγίσετε), τον χυμό λεμονιού, το
ξύσμα λεμονιού, τη ζάχαρη και τέλος τη σαντιγί.
Μοιράζετε τη μους σε 5-6 ατομικά μπολάκια και τη βάζετε στο ψυγείο να παγώσει.
Σερβίρετε προαιρετικά με λίγο ξύσμα λεμονιού. www.newsbeast.gr