Ψαρονέφρι με πατάτες στο φούρνο

Υλικά για 4 άτομα

Για το ψαρονέφρι
  • 1 κιλό ψαρονέφρι
  • 4 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ. σ. κόκκινο μπαλσάμικο
  • 1 κ. γ. μέλι
  • 3 κ. σ. μουστάρδα σκόνη
  • 3 κ. σ. νερό
  • 1 κ. σ. χυμό λεμονιού
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
  • 1 δάφνη
  • δεντρολίβανο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
Για τις πατάτες
  • 1 κιλό πατάτες baby
  • 4 φύλλα δάφνης
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Πλένετε τις πατάτες και τις βάζετε στη γάστρα με τη δάφνη, το αλατοπίπερο, τη ρίγανη, το ελαιόλαδο και το λεμόνι.
  2. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για 1 ώρα.
  3. Σε ένα μπολ βάζετε το ψαρονέφρι και χτυπάτε τα υλικά για το μαρινάρισμα.
  4. Ρίχνετε τη μαρινάδα στο ψαρονέφρι και το αφήνετε στο ψυγείο.
  5. Όταν οι πατάτες είναι έτοιμες προσθέτετε το ψαρονέφρι με τη μαρινάδα και ψήνετε για 20 λεπτά με κλειστό το καπάκι της γάστρας.
  6. Ανοίγετε το καπάκι και ψήνετε για άλλα 10 λεπτά.    www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γ.Κασιμάτης: «Παράνομος και αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός»

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

H τέλεια κιμαδόπιτα

Ποια μέρα γεννηθήκατε; Δείτε τι σημαίνει!

Νάρκη η COVID στην ψυχική υγεία των παιδιών

Ο νέος «Μεγάλος Αδελφός» της ΕΥΠ που ακούει τα πάντα

Επιδοτήσεις ρεύματος – Εκτός η γκαρσονιέρα του φοιτητή, εντός η βίλα της Εκάλης

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων