Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2019

ΚΡΙΟΣ

Στα αισθηματικά σου αυτό το διάστημα με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο σου τα πράγματα θα κινηθούν καλύτερα σε σχέση με το παρελθόν, αν δείξεις περισσότερη ανεκτικότητα και διάθεση διαλόγου προκειμένου να αμβλυνθούν οι τυχόν εντάσεις που επικρατούν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.
Από τις 7 και μετά που η Αφροδίτη θα κινείται στον Τοξότη και θα σε ευνοεί όλα θα πάνε καλά και είναι στο χέρι σου να βελτιώσεις σε πολλά επίπεδα την επικοινωνία σου με το ταίρι σου. Εσύ που ψάχνεις να βρεις το ιδανικό ταίρι στη ζωή σου, θα πρέπει να ανοιχτείς σε γνωριμίες να κάνεις βήματα και να είσαι θετικός σε νέες γνωριμίες, διότι πολύ σύντομα ο έρωτας θα σου χτυπήσει για τα καλά την πόρτα της καρδιάς σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Στην αισθηματική σου ζωή, τα πράγματα θα κινηθούν ήσυχα αυτό το διάστημα και με πολύ καλή διάθεση επικοινωνίας με το ταίρι σου. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 7 και μετά όλα δείχνουν πως βαδίζουν προς το καλύτερο, και απ΄ ότι φαίνεται δεν αποκλείεται να αποφασίσετε από κοινού με το σύντροφό σου κάποια επόμενα βήματα στη σχέση σας, μια συγκατοίκηση, ή ενδεχομένως την προοπτική της επισημοποίησης της σχέσης σας. Γεγονός που θα σε χαροποιήσει πολύ. Εσύ που είσαι ακόμα μόνος, αλλά έχεις δει τον τελευταίο καιρό το ενδιαφέρον ενός προσώπου να εκδηλώνεται πιο έντονα, καλό είναι να δοκιμάσεις μια έξοδο ρομαντική μαζί του και που ξέρεις ίσως βγει κάτι ακόμα πιο καλό απ΄ αυτό που έχεις κατά νου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα αισθηματικά σου, εσύ που είσαι σε σχέση αυτό το διάστημα, άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και απόλαυσε τις ρομαντικές στιγμές που περνάς με το ταίρι σου. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 7 και μετά αλλά και του Άρη στον Κριό για όλο το μήνα άδειασε το μυαλό σου από υποχρεώσεις και έννοιες και ζήσε κάθε θέλω σου ελεύθερα και χαλαρά. Η ζεστασιά και η τρυφερότητα που νιώθεις με το ταίρι σου, θα σου ανεβάσει πολύ τη διάθεση και τον ερωτισμό σου. Εσύ που ακόμα είσαι μόνος, μην αγχώνεσαι γιατί πολύ σύντομα στο εντελώς απρόβλεπτο θα συναντήσεις ένα πολύ ξεχωριστό άτομο που θα σε μαγνητίσει και θα κερδίσει αμέσως την καρδιά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα βαδίζουν από το καλό στο καλύτερο, ίσως κιόλας κάποιες προτάσεις για απόδραση από την καθημερινότητα να είναι πηγή αναζωογόνησης τόσο για σένα, όσο και για το ταίρι σου. Εσύ που είσαι μόνος, βγες έξω με φίλους, απόλαυσε όμορφες και χαλαρές εξόδους με την παρέα σου, άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο μακριά από φοβίες του παρελθόντος και θα δεις ότι πολύ σύντομα με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 7 και μετά θα εμφανιστούν ευκαιρίες για φλερτ που θα σε γοητεύσουν. Καλό είναι να μην κλείνεσαι την περίοδο αυτή στον εαυτό σου, άφησε κάθε δισταγμό στην άκρη κι ένας έρωτας από το άγνωστο θα γίνει η αιτία να ξεκινήσεις ξανά τα όνειρα και η αληθινή αγάπη να εισβάλλει στο κατώφλι της καρδιάς σου.

ΛΕΩΝ

Στα αισθηματικά σου δε θα λείψουν οι στιγμές εντάσεων με το ταίρι σου καθώς η κακή σου διάθεση πολύ πιθανό να επηρεάσει τη σχέση σου και τη συμπεριφορά σου στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είσαι μόνος και να συναισθανθείς και το πρόσωπο που σε νοιάζεται και να μην το πληγώνεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνεις ανεπανόρθωτα λάθη στη σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνος απ΄ ότι φαίνεται αγαπητέ Λέοντα δεν περνάς κι άσχημα καθώς οι ευκαιρίες για φλερτ θα είναι πολλές και φαίνεται να το απολαμβάνεις, ωστόσο η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 7 και μετά θα σου φέρει στο δρόμο σου τον έρωτα που περιμένεις καθώς θα αισθανθείς την καρδιά σου να χτυπά δυνατά με την παρουσία ενός προσώπου που θα εμφανιστεί ξαφνικά στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα αισθηματικά σου τα νέα είναι ευχάριστα καθώς η σχέση σου αυτή την περίοδο μπορεί να πάρει το δρόμο της επισημοποίησης κάτι που από καιρό προσμένεις και περιμένεις με λαχτάρα να συμβεί. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 7 και μετά με το ταίρι σου διανύετε ένα πολύ όμορφο και τρυφερό διάστημα στη μεταξύ σας επικοινωνία ενώ είσαι περισσότερο από ποτέ βέβαιος για το βάθος των συναισθημάτων σου. Εσύ που είσαι ακόμα μόνος, αυτή την περίοδο ετοιμάσου να ζήσεις τον έρωτα που περιμένεις να φανεί στη ζωή σου, αφού η εμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν θα σε συγκλονίσει, και θα σε φέρει στο πιο όμορφο διάστημα της ζωής σου.

ΖΥΓΟΣ

Τα αισθηματικά σου για σένα που είσαι σε μια σταθερή σχέση, ολοένα και βελτιώνονται και παίρνουν μια καλύτερη τροπή στον τομέα της επικοινωνίας με το ταίρι σου. Ένα ταξίδι που θα κάνεις σύντομα με το ταίρι σου θα σε φέρει ακόμα πιο πολύ κοντά του κι ενδεχομένως ένα μονόπετρο να σε αιφνιδιάσει. Η ώρα η καλή λοιπόν, και με το καλό. Εσύ πάλι που είσαι μόνος, μην περιμένεις να σου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα του σπιτιού σου, βγες, διασκέδασε με φίλους και γνωστούς, κι εκεί να είσαι σίγουρος ότι κάτι καλό σε περιμένει, Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 7 και μετά θα σε φέρει μπροστά σε ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο που θα σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου αυτό το διάστημα θα έχει τη φλογερή εκείνη αύρα που θα σε ενεργοποιήσει ακόμα περισσότερο να είσαι πιο κοντά στο ταίρι σου. Την πρώτη εβδομάδα του μήνα που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σου θα κάνετε ένα μικρό ταξίδι απόδρασης που θα αναζωογονήσει ουσιαστικά τα θέλω και τις επιθυμίες σας από κοινού. Εσύ που είσαι στους μοναχικούς του ζωδίου, σύντομα μια απρόσμενη συνάντηση με ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο θα σε συγκινήσει και θα κερδίσει αμέσως την προσοχή σου, καλώς λοιπόν να δεχτείς το νέο έρωτα που εισβάλλει και πολιορκεί τη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση θα νιώσεις πως έχει έρθει ο καιρός να πάρεις πια σοβαρά την απόφαση μιας πιο επίσημης εμφάνισης της σχέσης σου, η προοπτική μιας συγκατοίκησης είναι πολύ στοχευμένη αυτή την περίοδο με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο σου από τις 7 και μετά και καλό είναι να τη δείτε και οι δύο πιο σοβαρά, αφού πλέον η σχέση σας είναι δοκιμασμένη και πατά σε γερά θεμέλια. Εσύ που είσαι μόνος, πολύ σύντομα, το πλανητικό σκηνικό θα σου δείξει το πρόσωπο που θα κλέψει την καρδιά και το μυαλό σου. Να ξέρεις ότι ένας πολύ δυνατός έρωτας σε πλησιάζει για να σου δώσει τις πιο δυνατές συγκινήσεις που έχεις ζήσει ως σήμερα. Απαλλάξου από το οτιδήποτε σε βαραίνει ώστε να τον ευχαριστηθείς όπως του αρμόζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση έχεις την απόλυτη στήριξη από το ταίρι σου, όμως αυτή την περίοδο με τον Άρη να κινείται στον Κριό για όλον τον Ιανουάριο θα πρέπει να μην πιέζεις καταστάσεις γιατί και οι δύο περνάτε μια φάση που θέλετε να δείτε πιο καθαρά το μέλλον της σχέσης σας. Μπορεί να υπάρχουν εμπόδια, όμως όταν κάποιος θέλει μπορεί να ξεπεράσει και τα πιο δύσκολα εμπόδια που υπάρχουν μπροστά του κι εσείς έχετε αποδείξει ότι θέλετε και υποστηρίζετε από κοινού τη δύναμη της αγάπης που σας ενώνει. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, καλό είναι να απολαύσεις την παρέα των αγαπημένων σου φίλων σου αυτό το διάστημα, η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 7 και μετά θα σου στείλει στη ζωή σου το πρόσωπο που αξίζει να έχεις δίπλα σου και να μοιραστείς τον έρωτα και τα όνειρά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση, καλό είναι αυτό το διάστημα να αφιερώσεις ακόμα πιο πολύ χρόνο στο ταίρι σου γιατί μπορεί τα παράπονά του να σου φανούν παράλογα, όμως ξέρεις κατά βάθος ότι δεν είναι. Δώσε στο σύντροφό σου τη στοργή και την αγάπη που χρειάζεται και σύντομα θα δεις πόσο τυχερός είσαι που έχεις αυτό το πρόσωπο δίπλα σου. Εσύ πάλι που είσαι μόνος πολύ σύντομα θα αναγνωρίσεις ότι γύρω σου υπάρχουν άτομα που δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για σένα, προσπάθησε να είσαι πιο ανοιχτός και πολύ σύντομα με τη βοήθεια της Αφροδίτης που από τις 7 και μετά θα κινείται στον Τοξότη, ένας έρωτας θα εισβάλλει για τα καλά στη ζωή σου και θα σε αναζωογονήσει.

ΙΧΘΥΣ

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε μια σταθερή σχέση, όσο κι αν θες να περάσεις σε ένα πιο ανώτερο επίπεδο με μια επισημοποίηση ή μια συγκατοίκηση, αυτό το διάστημα με τον Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω από τις 5 μέχρι τις 24 δεν είναι και τόσο κατάλληλο για την ενέργεια αυτή, προσπάθησε να είσαι κοντά στο ταίρι σου, ζήσε κι απόλαυσε τις τρυφερές στιγμές που μοιράζεστε και δε θα αργήσει ο καιρός που τα κοινά σας όνειρα θα πάρουν σάρκα και οστά. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος, μην ελπίζεις πως θα είσαι και για πολύ, καθώς η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 7 και μετά θα σε φέρει μπροστά στο πρόσωπο που επιθυμείς να συναντήσεις στη ζωή σου.              www.govastileto.gr