Αγρίνιο: Προστασία σε 13χρονο πουλούσαν ανήλικοι Εσκομπάρ που συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ.

Άλλη μια εξωτική είδηση μας έρχεται από το αγαπημένο μας Αγρίνιο, το οποίο αυτή τη φορά πέτυχε μια πανευρωπαϊκή ίσως διάκριση στην κατηγορία «Οργανωμένο Έγκλημα Νέων».
  Πιο συγκεκριμένα, μια τριμελής ομάδας με μέσο όρο ηλικίας τα 15,6 χρόνια όχι μόνο κατάφερε να σχηματίσει συμμορία με κανονική οργάνωση (την οποία λογικά αντέγραψαν άψογα από το Narcos), αλλά και να εκβιάσει έναν συνομήλικο της.
Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις junior νονοί είχαν βρει σαν στόχο τους ένα ανήλικο αγοράκι, το οποίο εκβίαζαν με την απειλή ότι αν δεν τους πληρώσει θα τον ξυλοκοπήσουν – όχι οι ίδιοι όμως, αλλά κάποιοι ανύπαρκτοι άλλοι, από τους οποίους υποτιθέμενους άλλους τον προστάτευε η φοβερή τριάδα! Όπως καταλαβαίνετε οι τρεις Κορλεόνε της Αιτωλοακαρνανίας είχαν κάνει στον 13χρονο τη ζωή πατίνι με πλήρως επαγγελματικό τρόπο.
Ο κόπος τους μάλιστα δεν είχε πάει χαμένος, καθώς είχαν καταφέρει να του πάρουν 305 ευρώ με τις απειλές τους. Η επιχείρηση σχόλασε (κυριολεκτικά και μεταφορικά) μετά από δύο εβδομάδες εκβιασμών, όταν ο 13χρονος κατάφερε να το πει στους γονείς του, οι οποίοι απευθύνθηκαν στην αστυνομία.
Το αποτέλεσμα ήταν να εντοπιστεί και να συλληφθεί το απόγευμα της Κυριακής ο ένας 17χρονος από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου, με τους άλλους δύο να αναζητούνται ακόμη.               
luben.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με την αγορά ή με τους πολίτες;

Ρωσικό δημοσίευμα: Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει από τις πρώτες για τη ρωσοφοβία

Το μεγάλο… σορτάρισμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ...Ειδήσεις πίσω από τις κάμερες

«Φωτιά» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σχεδόν 1.000 ευρώ για να ταξιδέψει μια οικογένεια στη Ρόδο

ζώδια Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων