Οι συνδυασμοί ζωδίων που έχουν τέλεια χημεία!

Υπάρχουν ζώδια που δημιουργούν υπέροχες σχέσεις από την αρχή και ζώδια που παιδεύουν τους γύρω τους επί μήνες ή χρόνια. Σήμερα σου έχουμε μια λίστα με αυτά τα ζώδια που τείνουν να δημιουργούν όμορφες σχέσεις και έχουν τέλεια χημεία μεταξύ τους από το πρώτο λεπτό που θα γνωριστούν.

Κριός με Υδροχόο

Στους Υδροχόους αρέσει να δοκιμάζουν συνέχεια νέα πράγματα. Γι’αυτό και αρέσουν στους Κριούς, καθώς οι ίδιοι είναι άτομα της περιπέτειας και θέλουν να κάνουν διαφορετικά πράγματα όλη την ώρα.
Ταύρος με Καρκίνο

Οι Ταύροι θέλουν να ξέρουν ότι βρίσκονται σε μια σχέση που το άλλο τους μισό τους θέλει πολύ και τους διεκδικεί. Οι Καρκίνοι προσφέρουν αυτή τη σιγουριά στους Ταύρους γι’ αυτό και αυτός ο συνδυασμός ζωδίων είναι συνήθως τόσο ταιριαστός.

Δίδυμος με Τοξότη

Οι Δίδυμοι θέλουν να νιώθουν ελεύθεροι και αυτό είναι κάτι που ψάχνουν μανιωδώς σε μια σχέση. Οι Τοξότες είναι πολύ ανεξάρτητα άτομα και γι’ αυτό ο συνδυασμός αυτών των δύο ζωδίων είναι τόσο ιδανικός. Ένας Τοξότης δεν πρόκειται να πιέσει ποτέ έναν Δίδυμο χωρίς λόγο και αυτό είναι κάτι που αρέσει στους Διδύμους.
Λέων με Αιγόκερω

Φαινομενικά τα δύο αυτά ζώδια δεν ταιριάζουν, αλλά τελικά έχουν απίστευτη χημεία. Οι λέοντες έχουν ηγετικό χαρακτήρα και οι Αιγόκεροι το ίδιο. Και ενώ κάποιος θα περίμενε πως ένας Λέων δεν θα πρόσεχε έναν Αιγόκερω καθώς και οι δύο διεκδικούν τις ίδιες θέσεις, ωστόσο τελικά τα δύο ζώδια ταιριάζουν και μάλιστα εμπνέουν πολύ ο ένας τον άλλον.      www.govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Explainer: Τι «βόμβα» έσκασε, πάλι, για το Facebook στην Αυστραλία;...

μακαρονόπιτα με χοντρό μακαρόνι, φέτα και γραβιέρα

Η επισιτιστική κρίση είναι ήδη εδώ...

Τι θέλουν οι άντρες από τον γάμο τους με βάση το ζώδιό τους...

Ραντεβού στη Βόρεια Εύβοια με ένα πενθήμερο γεμάτο «πράσινο» σινεμά.Από την Τετάρτη 15 έως την Κυριακή 19 Ιουνίου

Δ.Αθηναίων: Εργαζόμενοι κατά Μπακογιάννη -Απαξιώνει σκόπιμα τη Διεύθυνση Πρασίνου για να την ιδιωτικοποιήσει

Αδιανόητο: Φοιτήτρια πήγε να καταγγείλει βιασμό, την έδιωξαν και κατέληξε... ξυλοκοπημένη και... κατηγορούμενη

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων