Κοτόπουλο με πορτοκάλι και κονιάκ

Υλικά για 2-4 άτομα

  • 1 ολόκληρο κοτόπουλο
  • Λίγο κονιάκ
  • 1 μεγάλο ποτήρι χυμό πορτοκάλι
  • Ξύσμα πορτοκαλιού
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Τεμαχίζετε το κοτόπουλο στα τέσσερα, αλατοπιπερώνετε και το χαράζετε.
  2. Ανακατεύετε το κονιάκ με το χυμό πορτοκάλι και προσθέτετε το ξύσμα.
  3. Αλείφετε το κρέας με το μείγμα και προσθέτετε λίγο στο ταψί.
  4. Ψήνετε σε πολύ χαμηλή φωτιά στους 120 βαθμούς μέχρι να αποκτήσει μια κόκκινη κρούστα.
  5. Κάθε τόσο αλείφετε το κρέας με το μείγμα πορτοκάλι-κονιάκ.              www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κ. Σισμανίδης: Δεν έχω αμφιβολία ότι είναι ο τάφος του Αριστοτέλη...

Κιμαδόπιτα με χωριάτικο φύλλο

ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ Ερχονται κατασχέσεις και πλειστηριασμοί - εξπρές σε σπίτια

Η φούσκα των ακινήτων και τα ενοίκια στο θεό – Μια αντιαναπτυξιακή και αντικοινωνική στρέβλωση

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων