Κοτόπουλο με πορτοκάλι και κονιάκ
Υλικά για 2-4 άτομα
Εκτέλεση
- Τεμαχίζετε το κοτόπουλο στα τέσσερα, αλατοπιπερώνετε και το χαράζετε.
- Ανακατεύετε το κονιάκ με το χυμό πορτοκάλι και προσθέτετε το ξύσμα.
- Αλείφετε το κρέας με το μείγμα και προσθέτετε λίγο στο ταψί.
- Ψήνετε σε πολύ χαμηλή φωτιά στους 120 βαθμούς μέχρι να αποκτήσει μια κόκκινη κρούστα.
- Κάθε τόσο αλείφετε το κρέας με το μείγμα πορτοκάλι-κονιάκ. www.newsbeast.gr