Μπιφτέκια κοτόπουλου με παρμεζάνα

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 1 κιλό κιμά κοτόπουλου
  • 300 γραμμάρια παρμεζάνα κομμένη σε μεγάλα κομμάτια
  • Ψίχα από 1 ψωμί
  • Μισό κρεμμύδι τριμμένο
  • 2 ντομάτες τριμμένες
  • 2 αβγά
  • 1/2 κούπα ρίγανη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνετε όλα τα υλικά και αφήνετε το μείγμα να ξεκουραστεί για μια ώρα.
  2. Κατόπιν, καθώς πλάθετε τα μπιφτέκια, τα ανοίγετε και βάζετε σε κάθε ένα από αυτά στο κέντρο παρμεζάνα και τα κλείνετε καλά.
  3. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις, από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν για περίπου 20 λεπτά.   www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Ανεργία στην Ελλάδα: Δραματικά τα ποσοστά για τους νέους

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

«Καίνε» τα επιτόκια των δανείων – Παγωμένα των καταθέσεων

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων