Μπιφτέκια κοτόπουλου με παρμεζάνα

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 1 κιλό κιμά κοτόπουλου
  • 300 γραμμάρια παρμεζάνα κομμένη σε μεγάλα κομμάτια
  • Ψίχα από 1 ψωμί
  • Μισό κρεμμύδι τριμμένο
  • 2 ντομάτες τριμμένες
  • 2 αβγά
  • 1/2 κούπα ρίγανη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνετε όλα τα υλικά και αφήνετε το μείγμα να ξεκουραστεί για μια ώρα.
  2. Κατόπιν, καθώς πλάθετε τα μπιφτέκια, τα ανοίγετε και βάζετε σε κάθε ένα από αυτά στο κέντρο παρμεζάνα και τα κλείνετε καλά.
  3. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις, από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν για περίπου 20 λεπτά.   www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων