Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 28/10 ως 3/11/2019

ΚΡΙΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Αεράτη, κοινωνική και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κινηθείς ελεύθερα και αυθόρμητα, θα έχεις τη διάθεση να προσεγγίσεις. Παίρνεις απόφαση να βγεις από την αναμονή ή την διστακτικότητα θα κυνηγήσεις την μεγάλη αλλαγή που θα σε τονώσει.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ - Η εβδομάδα θα τονώσει τον δυναμισμό σου,
θα σε βοηθήσει να πάρεις ανανεωτικές αποφάσεις, ωστόσο προσοχή στην κτητική στάση και στην απαιτητική συμπεριφορά. Αλλάζεις τον τρόπο που χειρίζεσαι το ταίρι σου, τα λόγια σου θα είναι άμεσα, οι σκέψεις σου δημιουργικές. Μεθοδική θα γίνει η στάση σου, θα αποφύγεις τις εντάσεις και τις παρατραβηγμένες καταστάσεις.
ΤΑΥΡΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Η εβδομάδα σου φέρνει το κατάλληλο άνοιγμα που δε θα πρέπει να το αφήσεις αναξιοποίητο. Η αυτοπεποίθηση σου θα σου δώσει την συναισθηματική ώθηση που χρειάζεσαι για να κινηθείς, πέρνα σε προσεγγίσεις, θα είσαι σε θέση να γοητεύεις. Ανανεώνεσαι και κοιτάζεις μπροστά, θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες, ενδιαφέρουσα θα βρεις την κουβέντα που θα ανοίξεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ - Βγαίνεις από την στην καχυποψία που ανά διαστήματα σε διακατέχει. Συνειδητά θα αποφύγεις τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης, δεν θα θελήσεις να δημιουργήσεις πιεστικές συνθήκες μέσα στη σχέση σου. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να υπάρξουν συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα θα αποφύγεις τις υπερβολές, θα σκεφτείς με ορθολογισμό. Συναισθηματικές αποκαλύψεις θα έχουν οι συζητήσεις που θα κάνεις, ίσως να μην λείψουν τα ξαφνιάσματα.
ΔΙΔΥΜΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Αυτή την εβδομάδα αλλάζεις στόχους και αποφάσεις, θα εναντιωθείς σε αδυναμίες και ανασφάλειες. Έρχονται νέα ανοίγματα, θα γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα, εσύ θα κρατάς τα ηνία των εξελίξεων. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεθεί το άτομο που θα σου ανοίξει πορεία σχέσης, ουσιαστικά αυτό που θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου είναι τι είδους πορεία θέλεις να έχει η προσωπική σου ζωή.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ - Με επιμονή και δυναμισμό θα διεκδικήσεις και θα προσπαθήσεις να φέρεις στο ταίρι σου στα δικά σου νερά. Η ανυπομονησία σου ίσως να σε οδηγήσει σε παρορμητικές ενέργειες. Σε γενικές γραμμές μέσα στην εβδομάδα έντονη θα είναι η ανάγκη σου να βγεις από την στασιμότητα, καλό θα είναι να αποφύγεις τον αλλοπρόσαλλο ή άστατο τρόπο συμπεριφοράς, κινήσου μεθοδικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Ουσιαστική αλλαγή θα γίνει στη ζωή σου, τερματίζουν τα παλιά και τα απογοητευτικά, παίρνεις την απόφαση να βγεις από την άρνηση ή την αναμονή. Αυτή την εβδομάδα θα καταφέρεις να προσεγγίσεις με τρόπο αυθόρμητο και ελκυστικό, ανανεωμένη θα είναι η διάθεση σου, απρόοπτα και ευχάριστα γεγονότα θα ανοίξουν προοπτική για καινούργιες και ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες περιπέτειες.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ - Μέσα στην εβδομάδα οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου θα σε βοηθήσουν να κλείσεις ένα αγχωτικό κεφάλαιο μέσα στη σχέση σου. Θα εντοπίσεις τι είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα και θα είσαι σε θέση να το αλλάξεις ή να το τερματίσεις δίνοντας οριστική κατάληξη. Η διορατικότητα σου θα σε βοηθήσει να βρεις την αιτία, η εβδομάδα θα σε οδηγήσει σε τολμηρές αποφάσεις. Θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και βάσιμες υποσχέσεις.
ΛΕΩΝ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Ευχάριστες αναστατώσεις θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, εσύ που θέλεις να ανανεωθείς και να ερωτευτείς η εβδομάδα φέρνει δυναμικά γεγονότα, δεν αποκλείεται να προκύψει καινούργια γνωριμία. Θα νιώσεις ενθουσιασμό, θα τολμήσεις να κάνεις μια νέα αρχή, διαφοροποιούνται επιθυμίες και στόχοι. Πολύ καλά θα κάνεις και θα αφεθείς στα αισθήματα σου, καταφθάνουν αισιόδοξα γεγονότα.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ - Αυτή την εβδομάδα, θα είσαι σε θέση να σκεφτείς λογικά, ωστόσο προσοχή στην κτητική πλευρά του χαρακτήρα σου. Θα υπάρξουν ουσιαστικές συζητήσεις, η επικοινωνία με το ταίρι σου θα κυλήσει ομαλά, αναλυτικές θα είναι οι μεταξύ σας εξηγήσεις. Άσε στην άκρη τις ανασφάλειες και τις άτοπες φοβίες, η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, θα εκδηλωθούν αισθήματα αγάπης, προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να αποφύγεις τις αγχωτικές σκέψεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Οι όψεις της εβδομάδας θα σου ανοίξουν προοπτική αισθηματικών εξελίξεων, προσέγγισε με αμεσότητα, θα σου βγει σε καλό. Σου δίνω τη συμβουλή να ανοιχτείς συναισθηματικά, μη κρύψεις την έλξη σου, προμηνύονται επαφές έντονων αισθημάτων. Σε περίπτωση που παλιές απογοητεύσεις σου δημιουργήσουν αναστολές καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη ανασφάλειες και δισταγμούς, κινήσου με δυναμισμό.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ - Εσύ που έχεις ταίρι δίπλα σου και τα αισθήματα σου είναι πλέον σταθερά, οι βλέψεις για την εξέλιξη του δεσμού σου θα γίνουν σοβαρές. Το ταίρι σου θα κρατήσει θετική στάση σε συζητήσεις γύρω από θέματα δέσμευσης ή μελλοντικής εξέλιξης. Έρχονται αποφάσεις σοβαρές και ώριμες, τα κοινά σας σχέδια θα μπουν σε πορεία υλοποίησης, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αποφύγεις την πίεση, προσπάθησε η στάση σου να είναι χαλαρή και όχι απαιτητική.
ΖΥΓΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Κοινωνική και επικοινωνιακή θα είναι η στάση σου, οι συγκυρίες θα σε φέρουν σε συνομιλία με καινούργια πρόσωπα. Ο ενθουσιασμός που θα νιώσεις θα σε βοηθήσει να κινηθείς με απελευθερωμένη διάθεση. Αν απογοητεύτηκες από το παρελθόν σου, αυτή την εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία να στρώσεις την προσωπική σου ζωή. Σε συμβουλεύω να ρισκάρεις να ξεκινήσεις μια ολοκαίνουργια αρχή.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ - Συγκατάβαση θα δείξεις στο ταίρι σου, θα αναζητήσεις συναισθηματική ηρεμία και ισορροπία. Σε περίπτωση που υπάρχουν προβληματάκια μέσα στη σχέση σου, άνοιξε ουσιαστικές συζητήσεις, προσπάθησε να μιλήσεις με ειλικρίνεια και δυναμισμό. Ένα ευχάριστο και απρόοπτο γεγονός θα τονώσει την αισιοδοξία σου, βγαίνεις από τις απογοητευτικές ή απαισιόδοξες σκέψεις, θα καταφέρεις να ανανεώσεις επιθυμίες και στόχους.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Αυτή η εβδομάδα θα σε ωθήσει σε δυναμικές ενέργειες, θα ανταποκριθείς με αμεσότητα στις περιστάσεις. Οι όψεις της εβδομάδας θα δημιουργήσουν ανοίγματα για φλερτ. Μέσα την εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστα και απρόσμενα γεγονότα που θα σου προκαλέσουν ενθουσιασμό, θα ανανεωθείς συναισθηματικά. Κράτα δεκτική στάση σε προτάσεις για φιλικές εξόδους ή συναναστροφές, εσύ που θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα σου βγάλε στην επιφάνεια τον αυθορμητισμό και την απελευθερωμένη σου διάθεση.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ - Αυτή η εβδομάδα θα σε τονώσει, θα έχεις διαίσθηση, θα θελήσεις να δώσεις νέα πνοή στη σχέση σου. Θα υπάρξουν εσωτερικά ξεκαθαρίσματα και συνειδητοποιήσεις, ενδεχομένως να βγει στην επιφάνεια η κλειστή πλευρά του χαρακτήρα σου. Συζήτησε με το ταίρι σου για τα θέματα που σου δημιουργούν ανασφάλειες, περιόρισε την μυστικοπάθεια σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Αυθορμητισμός άνεση και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Θα αφήσεις τον εαυτό σου να εκδηλωθεί και να αναζητήσει το νέο και το διαφορετικό. Εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς ταίρι θα αφήσεις περιθώριο νέας γνωριμίας. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα υπάρξει συνομιλία, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να το πάτε ακόμα παραπέρα. Θα ανοίξετε κουβεντούλα, θα αυτοσυστηθείτε και από εκεί και πέρα η έλξη σας θα δώσει εξέλιξη στα γεγονότα.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ - Ήρεμη και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα ενισχύσει τις διαθέσεις σου, δεν θα υπάρξει όρεξη για εντάσεις. Η εβδομάδα αυτή, αυθορμητισμό και απελευθέρωση θα φέρει στις ενέργειες σου, θετικές θα είναι οι αντιδράσεις σου. Δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις σχετικά με την παραπέρα εξέλιξη του δεσμού σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Στόχος σου θα είναι να αλλάξεις, να τερματίσεις, και να ανακτήσεις. Κλείνεις παλιά αποτυχημένη σχέση, απομακρύνεις πρόσωπο που το βρίσκεις πληκτικό, και εστιάζεις την προσοχή σου σε καινούργιες γνωριμίες. Η εβδομάδα θα σε ενισχύσει με οξυδέρκεια και σωστή κρίση, οι αποφάσεις που θα πάρεις δε θα είναι επιπόλαιες.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ - Η εβδομάδα θα σου προκαλέσει ανησυχία, σε συμβουλεύω να αφήσεις στην άκρη τις ακραίες αναζητήσεις, επικεντρώσου στα θετικά στοιχεία που σου προσφέρει το ταίρι σου. Περιορίζεις τις εξάρσεις και τις αντιθέσεις, βγαίνεις από την νευρικότητα και την αντιδραστική συμπεριφορά. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, η στιγμή ενδείκνυται για συζητήσεις και για λύσιμο επίμαχων ζητημάτων.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Έντονη θα είναι η ανάγκη σου να κυνηγήσεις οτιδήποτε θα είναι ικανό να σε συναρπάσει και τα γεγονότα δε θα σε απογοητεύσουν, θα σου δώσουν την ανάλογη ευκαιρία. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σου, θερμή κουβέντα θα ανοίξεις μέσα σε κλίμα ιδιαιτέρως ευνοϊκό. Θα καταφέρεις να αλλάξεις τις συνθήκες της προσωπικής σου ζωής, στο χέρι σου θα είναι να ξεκινήσεις καινούργια πορεία.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ - Η εβδομάδα θα σε εφοδιάσει με αυθορμητισμό αισθησιασμό και διαίσθηση. Εσένα που σου αρέσουν οι περιπέτειες, διατηρείς σταθερή σχέση, πρέπει να έχεις το νου σου να μην δημιουργήσεις αντιζηλίες. Η εβδομάδα αυτή, θα σε βοηθήσει να λύσεις τις διαφορές με το ταίρι σου, η διπλωματία και η εξυπνάδα σου θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση, θα βρεις τρόπο να αποφύγεις τις εντάσεις.
ΙΧΘΥΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - Είναι πολύ πιθανόν να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο απ το παρελθόν. Θα αποκαλυφθούν κάποιες κρυμμένες καταστάσεις, ουσιαστικά θα βγει στην επιφάνεια ο μυστήριος ή ανεξήγητος λόγος που σας είχε οδηγήσει σε απομάκρυνση. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στο να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, θα ξανασκεφτείς τα γεγονότα με άλλη πλέον οπτική. Η κατάληξη δε θα είναι απογοητευτική, σου δίνω τη συμβουλή να προχωρήσεις με αισιόδοξη διάθεση.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ - Με θερμές και αισθησιακές στιγμές θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου. Η εβδομάδα θα κάνει τη στάση σου αποκαλυπτική, εκδηλωτική και ανέμελη. Επιπλέον, θα σου δώσει την ώθηση να περάσεις σε ουσιαστικές προτάσεις, θα έχει θετική επίδραση επάνω σου, θα οργανώσεις την πορεία του δεσμού σου, είναι πολύ πιθανόν να βάλεις πρόγραμμα για άμεσες αλλαγές δεσμευτικής εξέλιξης.
Πηγή: myastro.gr