Σπιτική σος καίσαρα για σαλάτες.Διατηρείται στο ψυγείο για 1 με 2 εβδομάδες

Υλικά (για 16 μερίδες)

  • 2 κ. γλ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2 κ. γλ. μουστάρδα ντιζόν
  • 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο χυμό λεμόνι
  • 1/4 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
  • 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • Αλάτι για γεύση
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 φλ. τσαγιού λάδι

Εκτέλεση

  1. Τοποθετείστε τα υλικά σε ένα γυάλινο βάζο.
  2. Κλείστε καλά και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Τοποθετείστε στο ψυγείο και σερβίρετε κρύο.
  4. Η σος διατηρείται στο ψυγείο για 1- 2 εβδομάδες.                               www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με την αγορά ή με τους πολίτες;

Ρωσικό δημοσίευμα: Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει από τις πρώτες για τη ρωσοφοβία

Το μεγάλο… σορτάρισμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ...Ειδήσεις πίσω από τις κάμερες

ζώδια Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου

«Φωτιά» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σχεδόν 1.000 ευρώ για να ταξιδέψει μια οικογένεια στη Ρόδο

Χάος στα αεροδρόμια της Ευρώπης: Εργαζόμενοι δεν γυρίζουν πίσω...

Πώς είναι να ζεις σε μια πολυκατοικία με Airbnb – Tα υπέρ και τα κατά

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων