Σπιτική σος καίσαρα για σαλάτες.Διατηρείται στο ψυγείο για 1 με 2 εβδομάδες

Υλικά (για 16 μερίδες)

  • 2 κ. γλ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2 κ. γλ. μουστάρδα ντιζόν
  • 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο χυμό λεμόνι
  • 1/4 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
  • 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • Αλάτι για γεύση
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 φλ. τσαγιού λάδι

Εκτέλεση

  1. Τοποθετείστε τα υλικά σε ένα γυάλινο βάζο.
  2. Κλείστε καλά και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Τοποθετείστε στο ψυγείο και σερβίρετε κρύο.
  4. Η σος διατηρείται στο ψυγείο για 1- 2 εβδομάδες.                               www.newsbeast.gr