Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 25/11 ως 1/12/2019

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι. Πιθανότατα να μην δοθεί από πλευράς σου θετική κατάληξη σε συζητήσεις ή επαφές που θα έχεις με πρώην ταίρι σου. Δυναμικές θα είναι οι αποφάσεις σου, στόχος σου θα είναι να προχωρήσεις μπροστά διαγράφοντας παλιά απογοητευτικά πρόσωπα. Η στάση σου θα είναι ανατρεπτική, η εβδομάδα θα σου ανοίξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, πάρε τις αποφάσεις σου και κινήσου με ξεκάθαρες βλέψεις.

Σε σχέση. Αυτή η εβδομάδα, ενδέχεται να νιώσεις πιεστικές τις συνθήκες μέσα στη σχέση σου, απέφυγε την οξύθυμη συμπεριφορά. Επειδή θα είσαι επιρρεπής στις εξάρσεις και στις παρορμήσεις γι αυτό περιόρισε τις εκρηκτικές αντιδράσεις. Θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερωθείς, να ανανεωθείς, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Καλό θα είναι να μην χαθεί ο έλεγχος, απέφυγε τις υπερβολές και τις ακρότητες.
ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει άνοιγμα για νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις βιαστικές ή επιπόλαιες προσεγγίσεις. Μη προσπαθήσεις να τρέξεις τα γεγονότα, η ανυπομονησία θα σε οδηγήσει σε λάθη και σε επιλογές που λίγο αργότερα θα συνειδητοποιήσεις πως δεν έπρεπε να γίνουν.
Σε σχέση. Ίσως να εναντιωθείς λεκτικά στο ταίρι σου. Τα απωθημένα και η εσωτερική πίεση αστάθεια θα δημιουργήσουν στο σκεπτικό σου, επαναστατικές κρίσεις ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους. Προσπάθησε στις επαφές με το ταίρι σου να αποφύγεις τις πιέσεις, καλό θα είναι η στάση σου να είναι διαλλακτική. Θα καταφέρεις να χαλαρώσεις και να κινηθείς συγκαταβατικά.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι. Ίσως να ενεργήσεις με απερίσκεπτο τρόπο, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις. Καλό θα είναι να ρυθμίσεις τάσεις άγχους και ανυπομονησίας, προσπάθησε να αποφύγεις τις σπασμωδικές πράξεις. Σου δίνω τη συμβουλή να επιχειρήσεις να διορθώσεις παλιές λανθασμένες ενέργειες. Οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές, θα υπάρξουν ευχάριστες επαφές, μην αφήσεις ανεξέλεγκτες τις εσωτερικές σου τάσεις.
Σε σχέση. Δείξε μεγάλη προσοχή στα λόγια και στα παράπονα που θα σου κάνει το ταίρι σου, δεν θα πρέπει να αδιαφορήσεις ή να απαντήσεις αντιδραστικά. Οι άστατες σκέψεις ίσως να κάνουν κάπως ανοργάνωτες τις κινήσεις σου, προσπάθησε να ελιχτείς μεθοδικά και όχι σπασμωδικά. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς προσγειωμένα, θα κατασταλάξεις και θα συνειδητοποιήσεις τι θέλεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι. Θα εξετάσεις πολύ καλά τα καινούργια ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν, συνειδητά θα αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες. Ο ορθολογισμός σου θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις συναισθηματικά, βάζεις στόχο να στρώσεις την προσωπική σου ζωή και τα γεγονότα δε θα σε απογοητεύσουν. Η εβδομάδα, ευνοϊκές θα κάνει τις συνθήκες για ξεκαθαρίσματα και βάσιμες υποσχέσεις, ξεκινάς νέα αρχή που δεν θα έχει αρνητικό αποτέλεσμα.
Σε σχέση. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις έντονες εσωτερικές αντιθέσεις και τις πεισματικές εξάρσεις, στο ταίρι σου προσπάθησε να μην έχεις αρνητική ή αυστηρή στάση. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να λύσεις δύσκολα ζητήματα σχετικά με υποθέσεις που αφορούν δεσμευτικές αποφάσεις. Έρχονται συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα που θα καταφέρουν να βελτιώσουν τον δεσμό σου.
ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι. Βασική σου επιθυμία θα είναι να εντυπωσιάσεις τόσο με την εξωτερική σου εμφάνιση, όσο και με τον τρόπο προσέγγισης σου. Η εβδομάδα θα σε βάλει σε σοβαρές σκέψεις σχετικά με την πορεία της προσωπικής σου ζωής, είναι πολύ πιθανόν να στοχεύσεις πλέον στην απόκτηση σταθερού δεσμού. Προσπάθησε να έχεις ξεκάθαρες επιθυμίες και βλέψεις, πέρνα σε ουσιαστικές ενέργειες.
Σε σχέση. Το νου σου στις εξουσιαστικές σου διαθέσεις, θα προσπαθήσεις να επιβληθείς και να κυριαρχήσεις, όμως προσοχή στις εντάσεις δεν θα σου βγουν σε καλό. Ανήσυχη θα είναι η σκέψη σου, η στάση σου ίσως να έχει έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ανοιχτείς συναισθηματικά και να βρεις λύσεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι. Προσπάθησε να αποφύγεις την αυστηρή κριτική και την κάθετη στάση. Αν συνομιλήσεις ή γνωριστείς με κάποιο καινούργιο πρόσωπο σου δίνω τη συμβουλή να δώσεις χρόνο στα γεγονότα, μην απορρίψεις με ευκολία. Θα υπάρξει το άνοιγμα να δώσεις νέα ώθηση στην προσωπική σου ζωή, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο θα έχεις θετικές διαθέσεις.
Σε σχέση. Απόλυτη θα είναι η στάση σου σε θέματα αλλαγών, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις τις άμεσες απαντήσεις. Προσπάθησε να αποκτήσεις διαλλακτική διάθεση, δεν θα πρέπει να προσκολληθείς με ισχυρογνωμοσύνη μόνο σε ό,τι εσύ πιστεύεις και θεωρείς πως αυτό είναι το σωστό.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι. Σε περίπτωση που είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση, προσοχή να μην σε πιάσει άγχος ή ανυπομονησία για απόκτηση σχέσης και ενδώσεις σε λάθος άτομο. Θα θελήσεις να βγεις επειγόντως από την μοναχικότητα ή την στασιμότητα, οι ενέργειες σου θα έχουν ένταση και βιασύνη. Θα υπάρξουν συμβάντα και γεγονότα που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σου, οι πράξεις σου θα είναι απελευθερωμένες, όμως θα πρέπει να κινηθείς με ορθή κρίση.
Σε σχέση. Ίσως να γίνει απότομη η έκφραση σου και κάπως απαιτητικές οι βλέψεις σου, προσοχή στις εγωκεντρικές ενέργειες και στην αλλοπρόσαλλη στάση. Σε περίπτωση που νιώθεις πως έχεις εγκλωβιστεί σε μια στάσιμη σχέση θα πρέπει να κινηθείς μεθοδικά και όχι οξύθυμα ή σπασμωδικά. Προσοχή στις υπερβολές και στα παρατραβηγμένα πείσματα, προσπάθησε να ενισχύσεις τη συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι. Ίσως να μην έχεις τη διάθεση για συμφιλιωτικά ανοίγματα σχετικά με ένα πρώην ταίρι σου, δεν αποκλείεται να απορρίψεις το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει σε καθοριστικές αποφάσεις, θα καταφέρεις να κινηθείς με ξεκάθαρες προθέσεις. Συνειδητά θα δείξεις αδιαφορία σε κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις, θα γυρίσεις την πλάτη σε πρόσωπα που δεν σε ικανοποιούν συναισθηματικά.
Σε σχέση. Προσοχή σε αυτή την εβδομάδα, ενδεχομένως να υπάρξει εσωτερική ένταση που δε θα σε βοηθήσει να κινηθείς συγκαταβατικά, ίσως να μην λείψουν τα ξεσπάσματα και οι λεκτικές αντιπαραθέσεις. Απέφυγε τις εγωκεντρικές ενέργειες, σου δίνω τη συμβουλή να μη τεντώσεις το σκοινί. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βρεις την εσωτερική σου ισορροπία, θα καταφέρεις να εστιάσεις στη συναισθηματική όψη των καταστάσεων.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι. Οι τυχαίες επαφές και οι νέες προοπτικές θα αναπτερώσουν το ηθικό σου. Η εβδομάδα θα φέρει ισορροπία στο σκεπτικό σου, θα σε ωθήσει στο να κινηθείς με σταθερά βήματα και με εσωτερικό δυναμισμό, θα βγει στην επιφάνεια η ανάγκη σου για δημιουργική εξέλιξη. Η εβδομάδα θα σε αποτρέψει από τις παρορμητικές ή μη σκεπτόμενες ενέργειες, θα προχωρήσεις σε προτάσεις και προσεγγίσεις με οργανωμένη δράση.
Σε σχέση. Εσύ που διατηρείς μακρόχρονο δεσμό θα πρέπει να οριοθετήσεις τις αντιδράσεις σου. Προσοχή σε αυτή την εβδομάδα, ίσως να αισθανθείς πως πιέζεσαι ή πως οι καταστάσεις ξέφυγαν από τον έλεγχο σου, πρόσεχε να μην υποπέσεις σε παρορμητικές ενέργειες. Για να μην παγιδευτείς σε αποφάσεις που μετά θα μετανιώσεις προσπάθησε να περιορίσεις την νευρικότητα σου. Καλό θα είναι να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις, σκέψου και κινήσου διπλωματικά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι. Θα νιώσεις την ανάγκη να ανανεωθείς τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, έντονη θα είναι διάθεση σου για διασκέδαση, θα προτιμήσεις στις επαφές σου να υπάρχει χαλαρότητα. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για γνωριμίες, θα καταφέρεις να ενθουσιαστείς. Έρχεται θετικό άνοιγμα που θα σε βγάλει από την εσωστρέφεια και την στασιμότητα, σου δίνω τη συμβουλή να μην διακόψεις τη ροή των γεγονότων.
Σε σχέση. Δυναμική αλλά και κάπως απαιτητική θα είναι η στάση σου, νευρικότητα και αντίδραση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Ίσως να γίνουν εριστικά τα λόγια σου, καλό θα είναι να μην παθιάσεις το ταίρι σου, προσοχή στις συγκρούσεις και στα εγωιστικά πείσματα. Οι ενέργειες σου θα πρέπει να είναι μελετημένες, ισορροπημένες και όχι αντιδραστικές. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς πρακτικά και μεθοδικά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Δυναμική και ταυτοχρόνως ώριμη θα είναι η στάση σου, θετική κατάληξη θα έχει η προσέγγιση σου σχετικά με ένα συγκεκριμένο άτομο που έχεις στη σκέψη σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κρατήσεις ισορροπημένες τις διαθέσεις σου, θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις σταθερό και βάσιμο έδαφος. Η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει άνοιγμα για εξομολογήσεις και άμεσες εκδηλώσεις, η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε ικανοποιήσει.
Σε σχέση. Προσοχή σε εντάσεις και ρήξεις, προσπάθησε να ελέγξεις τάσεις κτητικότητας. Θα καταφέρεις να σκεφτείς προσγειωμένα και με ορθολογισμό. Ανάγκη σου θα είναι να τακτοποιήσεις υποθέσεις και ζητήματα που σου προκαλούν ανασφάλεια ή συναισθηματική αστάθεια. Στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν ευνοϊκά ανοίγματα που θα στρώσουν το έδαφος για δημιουργικές αλλαγές μέσα στη σχέση σου.
ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Αρχές της εβδομάδας, είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσεις για ένα πρώην ταίρι σου, η στάση σου ενδεχομένως να γίνει πεισματικά αρνητική. Προσέγγισε τα γεγονότα με χαλαρότητα, για να καταφέρεις να οδηγήσεις την κατάσταση εκεί που επιθυμείς θα πρέπει να διαφοροποιήσεις την οπτική σου. Θα επαναπροσδιορίσεις τις εξελίξεις, η θετική σου διάθεση θα φέρει ευχάριστες αλλαγές στην ψυχολογία σου.
Σε σχέση. Θα σκεφτείς ήρεμα και λογικά, θα καταφέρεις να βρεις την συναισθηματική σου ισορροπία γεγονός που θα σε βοηθήσει να διορθώσεις λάθη των προηγούμενων ημερών. Δε θα λείψουν οι εξομολογήσεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Η συγκαταβατική σου στάση θα βοηθήσει στο να βρεθούν λύσεις σε θέματα που σας δημιουργούν εντάσεις και ουσιαστικά δεν αφήνουν τη σχέση σας να εξελιχτεί.
Πηγή: myastro.gr