Αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου

Οι σημερινές όψεις ευνοούν νέες πρωτοβουλίες και αλλαγές τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα ερωτικά. Το θέμα είναι ποια ζώδια θα έχουν τη διάθεση να πάρουν στα χέρια τους τις ευκαιρίες που εμφανίζονται μπροστά τους.  Ο φόβος κρατάει πίσω κάποια και κάποια άλλα τα βοηθά να εξελιχθούν.

Κριός

Τα επαγγελματικά πάνε καλά σε σημείο που αναρωτιέστε αν γίνει κάτι και χαλάσει την πρόοδό σας. Κι όμως χαρείτε τη νέα κατάσταση και μη σκέφτεστε αρνητικά. Δώστε έμφαση σε εσάς και στην καριέρα σας.           

Ταύρος

Θεωρείτε πως σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να νιώσετε πίεση για να μπορέσετε να λειτουργήσετε καλύτερα. Τα επαγγελματικά σας περνάνε εντελώς αδιάφορα, ενώ στα ερωτικά ένα νέο ταίρι έρχεται στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Πρέπει να καταλάβετε ότι στις περισσότερες ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, δεν πρέπει να έχετε αμυντική και αρνητική στάση. Αυτό πρακτικά σημαίνει νέες εμπειρίες στον τομέα της δουλειάς που θα σας αναβαθμίσουν.

Καρκίνος

Δώστε την έμφαση σε εσάς και έπειτα σε ό,τι άλλο προλαβαίνετε. Δείξτε προσοχή στον επαγγελματικό τομέα, γιατί επηρεάζεται άμεσα από τον ερωτικό. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σκέψεις για το πώς να βελτιωθείτε.

Λέων

Θα δώσετε έμφαση στα επαγγελματικά και όχι στα ερωτικά διότι ξέρετε ότι στην παρύσα φάση μόνο έτσι θα εξελιχθείτε. Αναρωτιέστε τι να κάνουν ορισμένοι φίλοι σας από τα παλιά. Μπορεί να επικοινωνήσετε μαζί τους.

Παρθένος

Έχετε τη λόγική ότι πρώτα πρέπει να λύσετε τις οικονομικές υποχρεώσεις στο σπίτι σας και έπειτα να είστε διαθέσιμοι για καινούργιο ταίρι. Σκέφτεστε πως θέλετε να είστε μόνοι σας και να αυτοβελτιωθείτε.

Ζυγός

Υπάρχουν μέρες που δε βρίσκεται νόημα ή κάποια αρμονία μέσα στη ρουτίνα. Σήμερα ωστόσο νιώθετε πως δε θα μπορέσετε να κρύψετε τον ενθουσιασμό σας για νέα πλάνα που έχετε στα υπόψιν και θα σας εξελίξουν.

Σκορπιός

Αναρωτιέστε αν η σημερινή μέρα είναι μία ευκαιρία να αποφασίσετε για την καριέρα σας, ή για κάποια επισημοποίηση της σχέσης σας. Σε πολλές περιπτώσεις θα συνδυάσετε τη δουλειά και τη σχέση με τον σωστό τρόπο.

Τοξότης

Δεν έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά αλλά σκέφτεστε ότι έχετε ανάγκη να βγείτε βόλτες με φίλους. Δεν ξέρετε αν θέλετε όμως να ασχοληθείτε με τα ερωτικά διότι δε θέλετε να έχετε κυκλοθυμία λόγω δέσμευσης.

Αιγόκερως

Πρώτα λεφτά και μετά δουλειά. Έχετε κάνει πολλά έξοδα και πρέπει να καταλάβετε ότι έτσι δεν προχωράνε τα πράγματα σωστά. Θα βρείτε μία δουλειά καλύτερη από αυτή που ήδη έχετε ή θα πάρετε καλύτερο μισθό.

Υδροχόος

Είστε έτοιμοι να πάτε ένα ταξίδι και το έχετε οργανώσει. Σκέφτεστε παρ’ όλα αυτά ότι θα προτιμούσατε να πάτε μόνοι σας διακοπές διότι δεν έχετε διάθεση να βγείτε με φίλους ή με κάποιο σύντροφο. Μη σκέφτεστε αρνητικά.

Ιχθύς

Νιώθετε ρομαντικά συναισθήματα και προσπαθείτε να τα ελέγξετε γιατί σας επηρεάζουν αρκετά. Επιτυχίες θα έχετε παρ΄όλα αυτά στα επαγγελματικά σας και δε θα νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τα ερωτικά.                www.in.gr