Σοκολατένιο ρυζόγαλο.Νόστιμο και εύκολο επιδόρπιο

Υλικά για 2-4 άτομα

  • 1 φλιτζάνι ρύζι
  • 200 γρ. σοκολάτα υγείας
  • 1 λίτρο γάλα σόγιας
  • 2 κ.σ. ζάχαρη
  • 1 βανίλια
  • 1/4 κ.γλ. κανέλα

Εκτέλεση

  1. Σε χαμηλή θερμοκρασία ζεσταίνετε το γάλα σόγιας και προσθέτετε την κανέλα και τη βανίλια, καθώς και δύο κουταλιές ζάχαρη.
  2. Τοποθετείτε το ρύζι στο ζεστό γάλα και σιγοβράζετε για περίπου μισή ώρα.
  3. Μόλις κάψει το ρύζι, προσθέτετε την κουβερτούρα σπασμένη σε κομμάτια και ανακατεύετε καλά. Συνεχίζετε να ανακατεύετε έως ότου το ρύζι απορροφήσει όλα τα υγρά.
  4. Σερβίρετε σε μπολάκια και τοποθετείστε στο ψυγείο για τουλάχιστον μιάμιση ώρα.             www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κότσι στη γάστρα

Κιμαδόπιτα με χωριάτικο φύλλο

Φτιάξτε σπιτική μαγιονέζα εύκολα και γρήγορα

Αλλεργικές παθήσεις σχετίζονται με ψυχικές διαταραχές

Καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος.Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων