Πίτσα πεπερόνι με σπιτική ζύμη.Πανεύκολη συνταγή με λίγα υλικά

Υλικά για 8 κομμάτια

  • 1 ¾ κούπα (220 γρ.) αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (υπολογίστε και λίγο παραπάνω, σε περίπτωση που χρειαστεί)
  • 1 κούπα (245 γρ.) γιαούρτι
  • ½ κούπα (130 γρ.) έτοιμη σάλτσα για πίτσα
  • 1 κούπα (100 γρ.) τριμμένη μοτσαρέλα
  • Πεπερόνι κομμένο σε κομμάτια

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 β. Κελσίου
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι με το αλεύρι και το ζυμώνετε μέχρι να γίνουν μία μπάλα.
  3. Κατόπιν, αλευρώνετε μία επιφάνεια, παίρνετε το ζυμάρι, το πασπαλίζετε με λίγο αλεύρι και το ανοίγετε με τα χέρια. Το πάχος της ζύμης να είναι γύρω στα 30 εκ. Αν κολλάει η ζύμη μέχρι να την ανοίξετε, ρίχνετε λίγο ακόμη αλεύρι.
  4. Αφού ανοίξετε τη ζύμη, τη μεταφέρετε στο ταψί που έχετε στρώσει μία λαδόκολλα.
  5. Ρίχνετε τη σάλτσα και την απλώνετε σε όλη την επιφάνεια.
  6. Μετά ρίχνετε τη μοτσαρέλα να πάει σε όλη την επιφάνεια.
  7. Προσθέτετε το πεπερόνι.
  8. Ψήνετε για 20 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και η ζύμη πάρει χρώμα.               www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Explainer: Τι «βόμβα» έσκασε, πάλι, για το Facebook στην Αυστραλία;...

«Σύντομα θα σταματήσουν να τυπώνουν βιβλία σε χαρτί»

Κίνα κατά ΗΠΑ: «Χρησιμοποιούν τις δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες για να καταστρέφουν χώρες»

μακαρονόπιτα με χοντρό μακαρόνι, φέτα και γραβιέρα

Τι θέλουν οι άντρες από τον γάμο τους με βάση το ζώδιό τους...

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία...

Τρισεκατομμύρια πλαστικά σωματίδια «κολυμπούν» μέσα στον take away καφέ

Δ.Αθηναίων: Εργαζόμενοι κατά Μπακογιάννη -Απαξιώνει σκόπιμα τη Διεύθυνση Πρασίνου για να την ιδιωτικοποιήσει

Ραντεβού στη Βόρεια Εύβοια με ένα πενθήμερο γεμάτο «πράσινο» σινεμά.Από την Τετάρτη 15 έως την Κυριακή 19 Ιουνίου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων