Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ο Κρόνος στον Υδροχόο

ΚΡΙΟΣ
Φίλοι μου Κριοί, ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα σας ωθήσει σε επαναπροσδιορισμούς, ίσως να επαναξιολογήσετε ή να επανεξετάσετε κάποιες σχέσεις φιλικές, επαγγελματικές, αλλά και οικογενειακές. Ενδεχομένως να χρειαστεί να απομακρυνθείτε οριστικά από καταστάσεις ή γενικότερα από άτομα που σας πιέζουν, σας αγχώνουν, και σας ρίχνουν την ψυχολογία.
Η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως δυναμική, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε με ρεαλισμό, ουσιαστικά θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε το συναίσθημα με τη λογική. Σε επαγγελματικά ζητήματα η δράση σας θα είναι μεθοδική και αυτή τη φορά θα καταφέρετε να οριοθετήσετε την παρορμητικότητα σας. Αν εργαστείτε οργανωμένα θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε και να κλείσετε εκκρεμότητες, θα καταφέρετε να προχωρήσετε τα επαγγελματικά σας βήματα. Σε ζητήματα σχέσεων θα έχετε τη δυνατότητα να δικτυωθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο σας, ενώ κάποιες γνωριμίες θα έχουν θετικό επαγγελματικό αντίκτυπο.
ΤΑΥΡΟΣ
Φίλοι μου Ταύροι, η εμφάνιση του Κρόνου στον Υδροχόο θα σας επηρεάσει κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, ενδεχομένως να υπάρχει φόρτος εργασίας, ίσως να χρειαστεί να δουλέψετε λίγο παραπάνω. Κόποι και προσπάθειες θα έχουν θετική εξέλιξη αρκεί να κινηθείτε μεθοδικά και οργανωμένα. Οι επιπόλαιες κινήσεις θα σας στοιχίσουν, οι επιλογές σας θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες. Τα ρίσκα που θα αναλάβετε δεν θα πρέπει να είναι επιπόλαια, σκεφτείτε πολύ καλά όλες τις προοπτικές και τα ενδεχόμενα. Κάποιοι από εσάς ίσως να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας, ενώ οι άνεργοι θα έχετε πρόταση που θα μπορέσει να σας δώσει μία καινούργια δυνατότητα. Ενδεχομένως η γενική εξέλιξη να είναι σταδιακή, τα αποτελέσματα των ενεργειών σας μπορεί να μην είναι άμεσα, θα χρειαστεί να καλλιεργήσετε την υπομονή σας.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, ευνοϊκή θα είναι για εσάς η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο. Θα σας βοηθήσει να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να σταθεροποιηθείτε και να εξασφαλίσετε όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε αισθηματικό. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο πως θα μπορέσετε να βελτιωθείτε και να εξελιχθείτε. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα είστε σε θέση να αποφύγετε τα επιπόλαια ή επικίνδυνα ρίσκα, η σκέψη σας θα είναι σοβαρή και ρεαλιστική και αυτό θα σας βοηθήσει να κινηθείτε μεθοδικά. Στον οικονομικό σας τομέα οι ενέργειές σας θα είναι προνοητικές και  θα εμφανίσετε διστακτικότητα σε αγορές αξίας μεγάλων χρηματικών ποσών. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς που είστε σε σχέση δεν αποκλείεται να μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε τη μελλοντική εξέλιξη του δεσμού σας, ίσως να συζητήσετε για θέματα δέσμευσης.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλοι μου Καρκίνοι, η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο θα σας επηρεάσει κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις ανασφάλειες, στα υποσυνείδητα συμπλέγματα, και γενικότερα στις φοβίες σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε να δώσετε τροφή σε καχύποπτες σκέψεις, προσπαθήστε να σκεφτείτε αντικειμενικά, θα πρέπει να αποφύγετε τις έντονες αρνητικές εικασίες. Δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα και οι εναλλαγές, η κυκλοθυμία σας θα είναι πιο έντονη και αυτό θα έχει άμεση επίδραση και στη γενική σας συμπεριφορά. Σε ορισμένες περιπτώσεις η στάση σας ενδεχομένως να γίνει αντιδραστική, προσπαθήστε να ισορροπήσετε και να στηριχτείτε στη θετική όψη των καταστάσεων. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε ζητήματα οικονομικής φύσης, το χρονικό διάστημα θα είναι ακατάλληλο για ρίσκα, αποφύγετε τα επικίνδυνα άλματα και τις ριζικές αλλαγές. Στον αισθηματικό σας τομέα προσοχή να μη μεταδώσετε στο ταίρι σας την κυκλοθυμία σας, θα πρέπει να αποφύγετε την ένταση και τις πιέσεις.

ΛΕΩΝ
Φίλοι μου Λέοντες, με τον Κρόνο να βρίσκεται στον Υδροχόο ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις σχέσεις σας τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις οικογενειακές ή προσωπικές. Ενδεχομένως στις συζητήσεις να υπάρξουν διαφωνίες, ίσως να νιώσετε πως οι συνομιλητές σας δεν μπορούν να σας κατανοήσουν, καλό θα είναι να είστε επεξηγηματικοί. Στις περιπτώσεις που υπάρχουν παρεξηγήσεις θα πρέπει να είστε σε θέση να μιλήσετε αναλυτικά, να δώσετε τις κατάλληλες εξηγήσεις για να μπορέσει να φύγει η ένταση. Στις συνεργασίες σας και γενικότερα στις συνομιλίες και στις επαφές με τους συναδέλφους σας οι τόνοι θα πρέπει να είναι ήπιοι. Προσπαθήστε να αποφύγετε τους ανταγωνισμούς, φροντίστε να συνεργαστείτε με ομαλότητα, η κριτική σας δεν θα πρέπει να είναι αυστηρή. Εσείς οι ψυχολογικά κουρασμένοι ενδεχομένως να χρειαστεί να αποστασιοποιηθείτε ή να απομακρύνετε οριστικά από τη ζωή σας πρόσωπα που επιδρούν αρνητικά στην ψυχολογία σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητοί μου Παρθένοι, το πέρασμα του Κρόνου από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο σας καλεί να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα επαγγελματικής φύσης. Δεν αποκλείεται να είναι αρκετά φορτωμένο το εργασιακό σας πρόγραμμα και ίσως να χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω ή να κοπιάσετε περισσότερο προκειμένου να καταφέρετε να διεκπεραιώσετε τις εργασίες σας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην επικοινωνία σας με τους συναδέλφους σας και κυρίως με ανθρώπους που ιεραρχικά βρίσκονται σε ανώτερη θέση από εσάς. Ίσως να υπάρξουν εντάσεις και εκνευρισμοί, θα πρέπει να αποφύγετε τις ρήξεις και τις έντονες αντιπαραθέσεις. Ενδεχομένως σε κάποια ζητήματα να υπάρξουν καθυστερήσεις ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα διεκπεραιωθούν. Θα πρέπει να αποβάλλετε το άγχος, κινηθείτε συντονισμένα με οργάνωση. Δείξτε προσοχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.
ΖΥΓΟΣ
Φίλοι μου Ζυγοί, η εμφάνιση του Κρόνου στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να δικτυωθείτε κοινωνικά, ωστόσο αυτό που θα χρειαστεί από σας θα είναι να χειριστείτε με σοβαρότητα τις νέες γνωριμίες. Θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα, όμως θα πρέπει να αποφύγετε τις επιπόλαιες ενέργειες. Γενικότερα οι επιλογές σας δεν θα πρέπει να είναι παρορμητικές και σε οτιδήποτε αποφασίσετε ή επιχειρήσετε θα πρέπει η δράση σας να είναι σοβαρή και μεθοδική. Στον αισθηματικό σας τομέα τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να αντιμετωπίσετε το ταίρι σας με συναισθηματική ωριμότητα, κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να αναγκαστείτε να δώσετε απαντήσεις πάνω στο θέμα της δέσμευσης, ουσιαστικά θα διαπιστώσετε πως οι καταστάσεις θα φύγουν πλέον από το χαλαρό πλαίσιο και θα μπουν σε μία πιο σοβαρή διαδρομή. Καλείστε να πάρετε αποφάσεις που θα έχουν να κάνουν όχι μόνο με το παρόν, αλλά και με το μέλλον του δεσμού σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλοι μου Σκορπιοί, η εμφάνιση του Κρόνου στον Υδροχόο ενδεχομένως να φέρει στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι σας. Ίσως να χρειαστεί να επανεξετάσετε κάποια θέματα σχετικά με ένα ακίνητο που διαθέτετε, δεν αποκλείεται να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε κάποιες ουσιαστικές αλλαγές ρύθμισης ή διακόσμησης. Ουσιαστικά τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να σκεφτείτε σοβαρά την οικονομική αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας. Επίσης δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια κάποια παλιά οικογενειακά ζητήματα που στο παρελθόν δεν είχατε καταφέρει να τα λύσετε. Θα ξαναγίνουν συζητήσεις ή θα υπάρξουν επαναπροσδιορισμοί προκειμένου να τακτοποιηθούν τα επίμαχα ζητήματα. Προσπαθήστε να μιλήσετε με ειλικρίνεια και χαλαρότητα, αποφύγετε την πίεση για να μην υπάρξουν ρήξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλοι μου Τοξότες, η εμφάνιση του Κρόνου στον Υδροχόο θα έχει επίδραση στον εσωτερικό σας κόσμο, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε κοινωνικά. Ενδεχομένως να χρειαστεί να έρθετε πιο κοντά με τον εαυτό σας, καλό θα είναι να αποφύγετε την εσωστρέφεια και την απομόνωση. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα σας κουράζει η πολυκοσμία, ο συνωστισμός και οι συζητήσεις με διαφορετικές προσωπικότητες, ωστόσο η κοινωνική αποξένωση δεν σας ταιριάζει σαν χαρακτήρα, γι αυτό προσπαθήστε να εξισορροπήσετε τις ανάγκες σας. Στην περίπτωση που έχετε προβλήματα κάντε την κίνηση να τα μοιραστείτε με το ταίρι σας ή με τα κοντινά οικογενειακά σας πρόσωπα, θα δείτε πώς θα λάβετε συμβουλές που θα σας βοηθήσουν. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τις συνεργασίες σας, οι εξελίξεις θα είναι θετικές, ωστόσο θα χρειαστεί από εσάς συντονισμένη προσπάθεια και μεθοδική εργασία.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιο σας και περνά στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό θα φέρει αλλαγές στον συναισθηματικό σας κόσμο καθώς και στον τρόπο σκέψης σας. Κάποιοι από εσάς θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από τις υλιστικές ανάγκες, θα συνειδητοποιήσετε πως η αξία βρίσκεται περισσότερο στους δεσμούς και όχι τόσο στα υλικά αποκτήματα. Θα νιώσετε την ανάγκη να προστατέψετε τα περιουσιακά σας στοιχεία και να μη βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα, ωστόσο οι ενέργειες σας θα είναι πιο χαλαρές, θα απουσιάζει η μεγάλη ανησυχία και το ανεξέλεγκτο άγχος. Δώστε σημασία στις προσωπικές σας σχέσεις, προσπαθήστε να εκδηλωθείτε συναισθηματικά, καλό θα είναι να αποφύγετε την εσωστρέφεια. Στην περίπτωση που έχετε να αντιμετωπίσετε δυσκολίες είτε σε θέματα οικονομικά είτε σε ζητήματα προσωπικών σχέσεων, αν σκεφτείτε ήρεμα και αντικειμενικά θα καταφέρετε να βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητοί μου Υδροχόοι, η εμφάνιση του Κρόνου στο ζώδιο σας θα σας επηρεάσει κυρίως σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο, ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε μία μεγάλη βουτιά στον εσωτερικό σας κόσμο. Θα υπάρξουν διαπιστώσεις, συνειδητοποιήσεις και αλλαγές, ίσως να χρειαστεί να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις σχετικά με το ποια πρόσωπα ή ποιες σχέσεις αξίζει να διατηρήσετε και τι πρέπει να διώξετε. Στην περίπτωση που η προσωπική σας σχέση έχει γίνει πλέον τοξική για εσάς θα βρείτε τη δύναμη να δώσετε ένα οριστικό τέλος και να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες συνθήκες. Θα σας χαρακτηρίζει δυναμικότητα η οποία θα απορρέει κυρίως από τη συνειδητοποίηση, θα μπείτε στη διαδικασία να αλλάξετε και να διαφοροποιήσετε με στόχο την ψυχολογική σας ισορροπία. Δεν αποκλείεται να αναγκαστείτε να πάρετε ριζικές αποφάσεις, οτιδήποτε σκεφτείτε ή πράξετε θα πρέπει να γίνει συνειδητά.
ΙΧΘΥΕΣ
Φίλοι μου Ιχύες, η εμφάνιση του Κρόνου στον Υδροχόο θα έχει επίδραση κυρίως στον εσωτερικό σας κόσμο, στις διαθέσεις σας, κατά συνέπεια και στη γενική σας συμπεριφορά. Η κυκλοθυμία θα είναι αρκετά έντονη, εναλλαγές θα υπάρξουν στην ψυχολογία σας. Καλείστε να κινηθείτε ισορροπημένα και να βρείτε τον τρόπο να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Δεν αποκλείεται να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο παλιά ζητήματα οικογενειακά επαγγελματικά ή ακόμα και προσωπικά, που στο παρελθόν δεν είχατε καταφέρει να βρείτε λύσεις. Υποθέσεις που είχατε αμελήσει ή αποφύγει τώρα θα αναγκαστείτε να τις χειριστείτε με αμεσότητα. Ουσιαστικά ο Κρόνος θα σας αναγκάσει να αντιμετωπίσετε κατάματα την πραγματικότητα, οι ονειροπολήσεις και οι ελιγμοί θα λειτουργήσουν εναντίον σας, προσπαθήστε να σκεφτείτε σοβαρά και να αναλάβετε δράση.
Πηγή: myastro.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

ζώδια Ερμής στην Παρθένο από 4 Αυγούστου

Με αξίωση για 1,80 στο πρόβειο οι διαβουλεύσεις κτηνοτρόφων

Πεθαίνοντας μόνοι στην Κυψέλη. Οχι, δεν αντέχεται αυτή η τραγωδία...

Σπιτικό προφιτερόλ

ζώδια Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12 Αυγούστου

ΔΝΤ σε ΕΕ: Μετακυλίστε το κόστος στους πολίτες για να κάνουν οι ίδιοι εξοικονόμηση ενέργειας

Η ζήτηση ωθεί ψηλότερα και μέχρι τα 60 λεπτά την τιμή παραγωγού πατάτας

Έφτιαξαν πάρκινγκ για αποσκευές στα Χανιά

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων