Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2020

ΚΡΙΟΣ
Κριέ μου ο Απρίλιος έρχεται με επικοινωνιακή διάθεση για εσένα και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων από τις 3/4 θα συμβάλλει ακόμα περισσότερο σε αυτή. Κατά το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις αισθηματικές προσεγγίσεις καθώς είναι πιθανόν να «λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο» σε αυτές και τα πράγματα να μην πάνε όπως τα έχεις στο μυαλό σου.
Στις 11/4 που περνάει και ο Ερμής στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις και να έρθεις κοντά με κάποιον που σε ενδιαφέρει.
Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτός ο μήνας είναι πολύ καλός για να έρθεις ουσιαστικά κοντά με το σύντροφό σου μέσα από κοινές ενασχολήσεις και δραστηριότητες. Η συζήτηση σχεδίων για το επόμενο χρονικό διάστημα ευνοείται πολύ και τώρα θα πρέπει να θυμάσαι πως είναι η φάση της προετοιμασίας αυτών. Προς το τέλος του μήνα θα πρέπει να προσέξεις λίγο τον εκνευρισμό σου καθώς είναι πιθανόν να σου κοστίσει την ηρεμία στην προσωπική σου ζωή.
ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε μου ο Απρίλιος θα ξεκινήσει για εσένα με ανησυχίες περισσότερο για τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Παρόλα αυτά ο αισθηματικός τομέας μπορεί να σου δώσει πολλά, αρκεί να μη μεταφέρεις σε αυτόν τον εκνευρισμό ή την κούραση που θα προέλθει από τα επαγγελματικά σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 δείχνει πως ξεκινά ένα καλό διάστημα για να επενδύσεις σε αυτή και να τη «χτίσεις» σε ακόμα πιο σταθερές βάσεις. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές να επηρεάσουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις κινήσεις του συντρόφου σου, καθώς είναι πιθανόν να τον αδικήσεις. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις μεταξύ σας, ιδιαίτερα κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα.
Αν είσαι ελεύθερος από τις 11/4 που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Κριού θα ξεκινήσουν οι μυστικές συζητήσεις με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από τις 19/4 ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για τα αισθηματικά σου ζητήματα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, καθώς η είσοδος του ‘Ήλιου στο ζώδιό σου δείχνει πως θα είναι εύκολο να κάνεις καλή εντύπωση εκεί που επιθυμείς. Οι ημέρες γύρω από τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σου στις 23/4 χρειάζονται προσοχή, καθώς μπορεί να φέρουν ανατροπές ακόμα και από μία μικρή λάθος κίνηση.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε μου ο Απρίλιος είναι ένας πολύ καλός μήνας για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς από τις 3/4 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και φέρνει εύνοια σε οτιδήποτε σχετίζεται με αυτά. Η εξωστρέφεια και η επικοινωνιακή διάθεση θα σου δημιουργήσουν ευκολία στο να προσεγγίσεις κάποιον που θέλεις και να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς! Αν είσαι ελεύθερος εκμεταλλεύσου την εύνοια όμως καλό θα ήταν να επιχειρήσεις «αισθηματικές προσεγγίσεις» μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα μιας και στην αρχή μπορεί να υπάρχουν κάποια εμπόδια. Από τις 12/4 ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για εσένα που δεν αποκλείεται να φέρει μία νέα σχέση.
Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ξεκινήσεις με το σύντροφό σου μία δημιουργική δραστηριότητα η οποία θα σας κρατήσει ευχάριστα απασχολημένους. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να ανοίξεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα στον αισθηματικό τομέα, καθώς είναι κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα και να σε εκθέσει σε ανθρώπους που δεν θέλεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε μου ο Απρίλιος έρχεται με διάθεση ξεκαθαρισμάτων στην προσωπική σου ζωή και είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να προχωρήσεις σε αυτά, ύστερα από συγκεκριμένα ζητήματα που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 δείχνει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείς τον τρόπο που θέλεις να εξελιχθεί μία σχέση που έχεις ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν στην αισθηματική σου ζωή. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι πιθανόν να υπάρξουν πληροφορίες οι οποίες θα σε κάνουν να δεις με «άλλη ματιά» ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει.
Από τις 12/4 η Αφροδίτη από τους Διδύμους και ο Άρης από τον Υδροχόο θα σχηματίζουν ένα τρίγωνο που θα σε βοηθήσει να έρθεις κυριολεκτικά κοντά είτε με το σύντροφό σου είτε -αν είσαι ελεύθερος- με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Το δεύτερο μισό του μήνα προμηνύεται αρκετά έντονο καθώς θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα τα οποία θα σε οδηγήσουν σε τελεσίδικες αποφάσεις. Είναι πιθανό να νιώσεις «τσιμπήματα» ζήλιας στη σχέση με το σύντροφό σου, όμως προσπάθησε να κατευνάσεις την «ανακριτική» διάθεση καθώς δεν θα είναι καθόλου βοηθητική για τα ζητήματα σου.

ΛΕΩΝ
Λέων μου ο Απρίλιος ξεκινά με καλή διάθεση καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις πληροφορίες για πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Οι άνθρωποι του φιλικού σου περιβάλλοντος θα παίξουν μεγάλο ρόλο σε αυτό και δεν αποκλείεται να αποτελέσουν τους «πληροφοριοδότες» σου, οι οποίοι θα ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν που σου αρέσει.
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μην θεωρείς δεδομένο το σύντροφό σου, καθώς μπορεί να τον βάλεις στη διαδικασία να σου αποδείξει ακριβώς το αντίθετο! Από τις 12/4 που η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα παρατεταμένο τρίγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο οι ευκαιρίες να ξεκινήσει κάτι νέο στην προσωπική σου ζωή θα αρχίσουν να αυξάνονται. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα είναι πιθανόν να υπάρχουν αρκετές στιγμές εκνευρισμού και έντασης στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, για αυτό θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή προκειμένου να μην «ρίξεις λάδι στη φωτιά».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε μου ο Απρίλιος θα σε βάλει στη διαδικασία να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 δείχνει πως κατά τη διάρκεια του μήνα θα σε απασχολήσει αρκετά η εξέλιξη αυτής της σχέσης, για αυτό θα επικεντρωθείς σε αυτή. Βέβαια κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα θα είναι πιο εύκολο για εσένα να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου, καθώς τότε θα συνειδητοποιήσεις καλύτερα όχι μόνο τις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες αλλά και τις δικές του χωρίς να σε απασχολεί οτιδήποτε άλλο.
Από τις 12/4 το παρατεταμένο τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους και του Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο, δείχνει πως θα δημιουργηθούν συγκυρίες οι οποίες θα σε φέρουν κοντά- αν είσαι ελεύθερος- με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αυτό το πρόσωπο δεν θα είναι άγνωστο για εσένα, όμως τώρα θα «σπάσει ο πάγος» με αφορμή μία συζήτηση. Από τις 19/4 που ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ταύρου η διάθεσή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο και αυτό θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις καλύτερα με οποιονδήποτε σε ενδιαφέρει.
ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ μου ο Απρίλιος ξεκινά σχεδόν μαζί με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 3/4. Η Αφροδίτη θα μετακινηθεί σε φιλικό για εσένα ζώδιο και αυτό δείχνει πως θα είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς τα αισθηματικά σου ζητήματα, από ότι το προηγούμενο διάστημα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να βρεις τρόπο να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου και να λύσετε διαφορές που υπήρξαν παλαιότερα, οι οποίες όμως σας έχουν ακολουθήσει μέχρι τώρα. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα μπορεί να είναι λίγο πιο πιεστικό για εσένα όμως από τις 12/4 και μετά το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα σου χαρίσει εύνοια.
Αν είσαι ελεύθερος το δεύτερο μισό του μήνα ενδείκνυται για να φλερτάρεις και να επικοινωνήσεις μέσω της τεχνολογίας αλλά και των κοινωνικών δικτύων με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Προσπάθησε να αποφύγεις κινήσεις οι οποίες αν έρθουν στο προσκήνιο περισσότερο θα σε ζημιώσουν παρά θα σε βοηθήσουν. Από τις 19/4 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου και λίγες ημέρες μετά η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο (23/4), δείχνουν πως θα κάνουν την εμφάνισή τους έντονα συναισθήματα, τα οποία πιθανόν να προέρχονται από απωθημένα του παρελθόντος.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ μου ο Απρίλιος έρχεται με διάθεση να βάλει σε τάξη όχι μόνο πρακτικά αλλά και αισθηματικά ζητήματα και αυτό θα το καταλάβεις από τις πρώτες ημέρες του! Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 θα δώσει το «τέμπο» προκειμένου να δεις διεξοδικά τα ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πιθανό να νιώσεις πως πιέζεσαι μέσα σε αυτή, όμως καλό θα ήταν προτού πάρεις τις αποφάσεις σου, να κάνεις μία συζήτηση με το σύντροφό σου προκειμένου να δείτε αν υπάρχει λύση. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα χρειάζεται προσοχή μιας και είναι πολύ πιθανόν ακόμα και το παραμικρό συναίσθημα πίεσης να σε οδηγήσει σε σπασμωδικές αντιδράσεις. Από τις 12/4 η διάθεσή σου θα είναι καλύτερη και αυτό είναι κάτι που θα φανεί και στην προσωπική σου ζωή. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο σε καλεί να διορθώσεις τώρα τα κακώς κείμενα μιας σχέσης και να τη ξανά-χτίσεις πάνω σε γερές βάσεις, καθώς αν το θέλεις αυτό μπορεί να γίνει.
Αν είσαι ελεύθερος από τις 19/4 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως οι πιθανότητες να έρθεις κοντά με κάποιον που θα σου κλέψει την καρδιά και το μυαλό αυξάνονται! Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στον Ταύρο στις 23/4 κρύβει εκπλήξεις για την προσωπική σου ζωή, για αυτό αν θέλεις να είναι ευχάριστες προσπάθησε να μην έχεις κινηθεί παρασκηνιακά το προηγούμενο διάστημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη μου ο Απρίλιος θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις τη συντροφικότητα στην προσωπική σου ζωή και αυτό θα γίνει έντονο με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4. Η προσοχή σου θα στραφεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη να την πας ένα βήμα παρακάτω με ότι αυτό συνεπάγεται.
Αν είσαι ελεύθερος από τις 11/4 θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για εσένα και η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού την ίδια ημέρα, θα σε βοηθήσει να τις αδράξεις. Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι πολύ σημαντική και θα αποφέρει καρπούς στον αισθηματικό τομέα. Από τις 12/4 ξεκινάει ένα παρατεταμένο τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο το οποίο δείχνει πως δεν πρόκειται να μείνεις χωρίς «αισθηματικό ενδιαφέρον» στη διάρκεια αυτού του μήνα. Βέβαια θα πρέπει να προσέξεις την επιλογή που θα κάνεις μιας και είναι πιθανόν να ωραιοποιήσεις ένα πρόσωπο και αυτό θα είναι αρκετά ριψοκίνδυνο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε μου ο Απρίλιος θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις καλύτερη την καθημερινότητά σου και σε αυτό θα συμβάλει πολύ και το ταίρι σου. Αν μένετε κάτω από την ίδια στέγη μπορείτε να βρείτε μία δραστηριότητα που να αρέσει και στους δύο και να την εντάξετε στην ημερήσια ρουτίνα σας, καθώς με αυτό τον τρόπο θα ανανεώσετε και τη διάθεσή σας αλλά και τη σχέση σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με δημιουργικές δραστηριότητες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητά σου. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι πιθανό να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου οι οποίες μπορεί να ξεκινήσουν από ασήμαντη αφορμή, όπως μία δουλειά του σπιτιού.
Αν είσαι ελεύθερος το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο από τις 12/4 θα βοηθήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου να συντονιστούν προς την κατεύθυνση ενός συγκεκριμένου προσώπου! Στις 19/4 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για την προσωπική σου ζωή αλλά και για τις αισθηματικές προσεγγίσεις που έχεις κατά νου. Προς το τέλος του μήνα η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Ταύρου (23/4) μπορεί να φέρει κάποιες ανατροπές οι οποίες θα αποτελέσουν το «αλατοπίπερο» στα αισθηματικά σου ζητήματα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε μου ο Απρίλιος είναι ένας ευνοϊκός μήνας για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 φέρνει ευχάριστες εξελίξεις. Η παραμονή της Αφροδίτης στο 5ο ηλιακό σου σπίτι δείχνει πως θα νιώσεις την ανάγκη να δημιουργήσεις μία νέα σχέση, ένα νέο έρωτα ακόμα και έναν απόγονο! Βέβαια κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η ένταση της καθημερινότητας μπορεί να επηρεάσει τη σχέση με τον σύντροφό σου και να δημιουργήσει προσωρινές εντάσεις. Από τις 12/4 που η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου -το οποίο θα έχει χρονική διάρκεια έως το τέλος του μήνα- δείχνει αισθηματικές επιτυχίες!
Αν είσαι ελεύθερος εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να φλερτάρεις και να έρθεις κοντά με νέα και ενδιαφέροντα πρόσωπα, όμως θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός τις τελικές αποφάσεις σου! Στις 23/4 η νέα Σελήνη η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό σε εσένα που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, καθώς θα φέρει θέματα και δουλειές του σπιτιού στο προσκήνιο! Αν θέλεις να το αποφύγεις προσπάθησε να μοιραστείς δίκαια από κοινού τις υποχρεώσεις με το ταίρι σου.
ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα νιώσεις την ανάγκη να «επενδύσεις» στη σχέση που έχεις με το ταίρι σου και να το γνωρίσεις ακόμα καλύτερα. Αν αυτή η σχέση είναι πρόσφατη εκμεταλλεύσου αυτές τις συγκυρίες καθώς θα έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο προκειμένου να επικοινωνήσετε καλύτερα και να μάθετε περισσότερα πράγματα ο ένας για τον άλλον. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και μένεις μαζί με το ταίρι σου είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 δείχνει πως θα επικεντρωθείτε περισσότερο στο χώρο σας. Τώρα είναι μία καλή ευκαιρία να αλλάξετε και κάποια πράγματα σε αυτόν προκειμένου να τον κάνετε ακόμα πιο όμορφο.
Αν είσαι ελεύθερος από τις 12/4 που η Αφροδίτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο είναι πιθανό να έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα σε προσεγγίσει πολύ διακριτικά, ή να αρχίσεις να μιλάς ξανά με ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Καλό θα ήταν να μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις καθώς είναι πολύ πιθανόν να πάρεις λάθος αποφάσεις. Δώσε προσοχή στις «δεύτερες ευκαιρίες» γιατί μπορεί να μην τις αξίζουν όλοι.
Πηγή: myastro.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Οι οργανωμένοι του Πανσερραϊκού επαίνεσαν τον παίκτη της Καβάλας που έδινε για πτυχίο

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων