Η πιο εύκολη αυθεντική σπανακόπιτα!

Υλικά:
1 πακέτο παραδοσιακό φύλλο
1 κιλό σπανάκι
2 πράσα (ψιλοκομμένα)
Κρεμμύδι φρέσκο (ψιλοκομμένο)
Αυγό
400 γρ. φέτα σκληρή (θρυμματισμένη)
Άνηθος
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση:
Βάζεις λίγο λάδι στη κατσαρόλα και σωτάρεις το κρεμμύδι, το πράσο και το σπανάκι. Το ανακατεύεις για 4 το πολύ λεπτά και στη συνέχεια βάζεις το μείγμα σε σουρωτήρι και το αφήνεις να στραγγίξει από τα υγρά του.
Ρίχνεις τη φέτα, το αβγό και τον άνηθο, αλατοπιπερώνεις και ανακατεύεις το μείγμα καλά.
Λαδώνεις το ταψί σου και βάζεις τα μισά φύλλα κάτω, αφού τα έχεις λαδώσει κι αυτά ένα – ένα. Βάζεις τη γέμιση και σκεπάζεις με τα υπόλοιπα φύλλα, που επίσης έχεις λαδώσει.
Βάζεις το ταψί σου σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνεις στους 170oc για περίπου 45 με 50 λεπτά.   www.govastileto.gr