Η πιο εύκολη αυθεντική σπανακόπιτα!

Υλικά:
1 πακέτο παραδοσιακό φύλλο
1 κιλό σπανάκι
2 πράσα (ψιλοκομμένα)
Κρεμμύδι φρέσκο (ψιλοκομμένο)
Αυγό
400 γρ. φέτα σκληρή (θρυμματισμένη)
Άνηθος
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση:
Βάζεις λίγο λάδι στη κατσαρόλα και σωτάρεις το κρεμμύδι, το πράσο και το σπανάκι. Το ανακατεύεις για 4 το πολύ λεπτά και στη συνέχεια βάζεις το μείγμα σε σουρωτήρι και το αφήνεις να στραγγίξει από τα υγρά του.
Ρίχνεις τη φέτα, το αβγό και τον άνηθο, αλατοπιπερώνεις και ανακατεύεις το μείγμα καλά.
Λαδώνεις το ταψί σου και βάζεις τα μισά φύλλα κάτω, αφού τα έχεις λαδώσει κι αυτά ένα – ένα. Βάζεις τη γέμιση και σκεπάζεις με τα υπόλοιπα φύλλα, που επίσης έχεις λαδώσει.
Βάζεις το ταψί σου σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνεις στους 170oc για περίπου 45 με 50 λεπτά.   www.govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Οι οργανωμένοι του Πανσερραϊκού επαίνεσαν τον παίκτη της Καβάλας που έδινε για πτυχίο

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων