11 εκατ. ευρώ για ένα χειροκρότημα...

Να βγούμε απόψε στις 9 στα μπαλκόνια μας να χειροκροτήσουμε τα όργανα του νόμου και της τάξης και τους ανωτέρους τους που...


διέταξαν την αστυνομική επέμβαση στον "Ευαγγελισμό" κατά των χθεσινών "ηρώων" και σημερινών "συνωστισμένων" γιατρών και νοσηλευτών που τόλμησαν να ζητήσουν τα αυτονόητα.

Πρέπει να βγούμε στο μπαλκόνι απόψε να χειροκροτήσουμε τους αστυνομικούς που πήγαν στα νοσοκομεία να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις αυτών που χειροκροτούσαμε προχθές. Αυτών που μάλλον δεν τους αρκεί και δεν βολεύονται με το χειροκρότημα της κυρίας Γκραμπόφσκι και των διαδικτυακών ακολούθων της.

Να βγούμε, λοιπόν, απόψε στις 9 στα μπαλκόνια μας να χειροκροτήσουμε τα όργανα του νόμου και της τάξης και τους ανωτέρους τους που διέταξαν την αστυνομική επέμβαση στον "Ευαγγελισμό" κατά των χθεσινών “ηρώων” και σημερινών “συνωστισμένων” γιατρών και νοσηλευτών που τόλμησαν να ζητήσουν τα αυτονόητα.

Να χειροκροτήσουμε τους αστυνομικούς και την κυβέρνηση και να καταδικάσουμε από τα μπαλκόνια μας με ένα μακρόσυρτο γιουχάισμα αυτούς τους αχάριστους γιατρούς, που, όπως έλεγαν πολύ σωστά και οι τηλεσχολιαστές, έβγαλαν τη στολή του ήρωα και φόρεσαν το σακάκι του συνδικαλιστή φωνάζοντας τα παράλογα αιτήματά τους.

Να τους καταδικάσουμε και να τους γιουχάρουμε αυτούς τους αχάριστους, που, αντί να δοξάζουν την κυβέρνηση και τον αρχιστράτηγο πρωθυπουργό για τα δώρα στους βιομήχανους, τους εμπόρους της ιδιωτικής Υγείας, τους καναλάρχες και τους εκμεταλλευτές των εθνικών οδών για την εθνικής σημασίας προσφορά τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας, έχουν το θράσος να διαμαρτύρονται συνωστισμένοι στο προαύλιο του "Ευαγγελισμού" ζητώντας μάσκες, γάντια, στολές και προσλήψεις.

Το βράδυ που θα βγούμε στα μπαλκόνια να μην ξεχάσουμε να χειροκροτήσουμε και τα δημοσιογραφικά φερέφωνα του επιτελικού κράτους που, στο πλαίσιο της απόσβεσης των 11 εκατομμυρίων της κυβέρνησης στα αφεντικά τους, ξέσπασαν κι αυτοί με τη σειρά τους πάνω στους αχάριστους γιατρούς και νοσηλευτές που θέλησαν να αμαυρώσουν το αστραφτερό αφήγημα της κυβέρνησης των αρίστων.

Να χειροκροτήσουμε και να επευφημήσουμε την επιτελική δημοσιογραφία που δεν είδε τίποτε το περίεργο στην κουστωδία του Κυριάκου Μητσοτάκη που συνωστιζόταν γύρω του για ένα καλό πλάνο στο Νοσοκομείο "Σωτηρία", αλλά κουνούσε το δάχτυλο επιτιμητικά στους διαμαρτυρόμενους του "Ευαγγελισμού" που δεν κρατούσαν αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους. Λες και μέσα στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της βάρδιάς τους κι όταν αγωνίζονται με ελάχιστα μέσα να σώσουν ανθρώπινες ζωές στέκονται δύο μέτρα ο ένας από τον άλλο...

Χαλάλι σας, λοιπόν, τα 11 εκατομμύρια και άξιοι χειροκροτήματος κι εσείς, οι μετρ του κοινωνικού αυτοματισμού...

Πέτρος Κατσάκος
Πηγή: avgi.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων