Μηνιαίες προβλέψεις αριθμολογίας για τον Μάιο 2020

Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.
Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα
γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1
ΓΕΝΙΚΑ: Μπορείς να συζητήσεις, να κουβεντιάσεις και να έρθεις πιο κοντά με άτομα του σταθερού σου περιβάλλοντος, που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον και την πορεία σου! Θα έχεις την πειθαρχία και την οργάνωση για να καταφέρεις να βάλεις τη ζωή σου σε μία τάξη. Επιπλέον, το Μάιο, θα καταφέρεις να «χτίσεις» γερές βάσεις σε βασικούς τομείς της ζωής σου!
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Από αυτό το μήνα ξεκινάς να αντιμετωπίζεις την αισθηματική σου ζωή με έναν τρόπο πιο σοβαρό, λογικό, αλλά και πρακτικό! Θα θελήσεις να κάνεις βήματα για να πραγματοποιήσεις έναν βασικό στόχο που έχεις στα αισθηματικά σου εδώ και καιρό.. Ωστόσο αρκετές στιγμές θα παραμερίσεις το συναίσθημα, περιορίζοντας σημαντικά τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Μάιος είναι ένας ιδανικός μήνας για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά ζητήματα που τα είχες αμελήσει, αλλά και για να βάλεις σε μία τάξη τις επαγγελματικές και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις! Θα υπάρξουν πιέσεις και δεσμεύσεις που θα σου προκαλέσουν άγχος και αναστάτωση. Με συγκροτημένη σκέψη, θα καταφέρεις να τα διαχειριστείς όλα με επιτυχία!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΑ: Ετοιμάσου να απολαύσεις έναν από τους πιο ευχάριστους μήνες του 2020, που θα σε κάνει να βρεις και πάλι τη ζωντάνια και την ενεργητικότητά σου! Οι περιπέτειες που θα σου δοθούν απλόχερα από το σύμπαν, θα σε συνεπάρουν και ακόμα και κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζες τον τελευταίο καιρό, θα αντιμετωπιστούν, γιατί τώρα θα έχεις τον τρόπο και την άνεση να βρεις εύκολες και γρήγορες διεξόδους!
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο μήνας του έρωτα είναι ο Μάιος για σένα που έχεις προσωπικό αριθμό το 2! Μία αισθηματική σχέση θα ανανεωθεί, θα αναζωπυρωθούν τα συναισθήματα και θα νιώσεις σαν να ερωτεύεσαι από την αρχή το άτομο, με το οποίο έχετε περάσει μέσα από 40 κύματα! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, ετοιμάσου για προτάσεις, εκπλήξεις, γνωριμίες που θα φέρουν στα πόδια σου έναν νέο, κεραυνοβόλο έρωτα!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν καταφέρεις να χαλιναγωγήσεις την επιθυμία για ρίσκο, περιπέτεια και ανεμελιά, τότε σίγουρα μπορείς να κάνεις θαύματα στην καριέρα και στα οικονομικά σου αυτό τον Μάιο! Με την έμπνευση που θα σε διακρίνει, θα καταφέρεις να βρεις νέες ιδέες, που θα μπορούν να οδηγήσουν τα επαγγελματικά σου στην κορυφή! Επιπλέον, γρήγορες και ξαφνικές γνωριμίες, θα σου ανοίξουν πόρτες για ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο! Στα οικονομικά σου, το χρήμα όπως έρχεται έτσι και φεύγει… Το σημαντικό τουλάχιστον είναι ότι τα έσοδά σου παραμένουν ίδια!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3
ΓΕΝΙΚΑ: Οι συζητήσεις, οι επαφές, οι επικοινωνίες που θα έχεις αυτό το μήνα, θα επηρεάσουν σημαντικά τον τρόπο σκέψης και δράσης σου! Θα αντιμετωπίσεις τα ζητήματα της ζωής σου με περισσότερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα! Τα κοντινά σου πρόσωπα θα χρειαστούν την αμέριστη προσοχή και συμπαράστασή σου, την οποία και θα προσφέρεις απλόχερα! Επιπλέον, θα κάνεις και κάποια μικρή αλλαγή στο χώρο του σπιτιού, που θα σε ανανεώσει σημαντικά!
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δίνεις μεγαλύτερη προσοχή και προτεραιότητα στα αισθήματα που τρέφει το άτομο που σε ενδιαφέρει, παραμελώντας αυτό το μήνα σημαντικά τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες! Με αυτή την τακτική, συσσωρεύεις μέσα σου συναισθήματα, τα οποία και δεν εκφράζεις, με αποτέλεσμα τον επόμενο μήνα να έχεις προβλήματα στα αισθηματικά σου! Προσπάθησε λοιπόν τον Μάιο, να λες ευθέως αυτά που αισθάνεσαι και να μην αφήνεις στην άκρη τον εαυτό σου, υποχωρώντας προκειμένου να διατηρήσεις έναν άνθρωπο στο πλάι σου!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο τομέας των επαγγελματικών σου απαιτεί αυτό το μήνα θυσίες, υποχωρήσεις, συμβιβασμούς και αρκετή εργασία, χωρίς να έχεις το απαιτούμενο κέρδος! Θα πρέπει να συμβιβαστείς με αυτή τη τάση, να θυσιάσεις περισσότερο από τον προσωπικό ελεύθερο χρόνο σου, προκειμένου να εργαστείς σκληρά… Αυτό θα αναγνωριστεί λίγο αργότερα! Στα οικονομικά υπάρχουν κάποια έκτακτα έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4
ΓΕΝΙΚΑ: Ο Μάιος είναι ένας τυχερός μήνας για σένα που έχεις προσωπικό αριθμό το 4, όμως αυτό που θα πρέπει να αντιληφθείς είναι ότι μόνο αν προσπαθήσεις και αφοσιωθείς στους στόχους σου, θα μπορέσεις να έχεις αποτελέσματα! Αυτό το μήνα θα αξιοποιήσεις τη γνώση και την εμπειρία που ήδη έχεις αποκτήσει από κάποια δυσάρεστα συμβάντα που σου συνέβησαν τους περασμένους μήνες, αυτό θα σε βοηθήσει για να αντιμετωπίσεις καλύτερα τις προκλήσεις που θα προκύψουν! Θα νιώσεις περισσότερο την ανάγκη για σκέψη, περισυλλογή και ανασκόπηση, όμως οι στιγμές νοσταλγίας, μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις κάποιες στιγμές ένα συναισθηματικό κενό.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτό τον Μάιο θα θελήσεις να αποστασιοποιηθείς από τα ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα και θα κλειστείς για λίγο στο καβούκι σου! Ιδιαίτερα σημαντικό θα είναι για σένα το γεγονός ότι έχει φτάσει η ώρα να πάρεις αποφάσεις, να αντιληφθείς τι είναι αυτό που θέλεις από έναν σύντροφο και μία σχέση… Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχεις καταλήξει σε κάποια βασικά συμπεράσματα που θα σε βοηθήσουν να διακρίνεις ποιος είναι ο σωστός δρόμος για τα αισθηματικά σου!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με πίστη και αφοσίωση θα δοθείς αυτό τον μήνα στα επαγγελματικά σου, προσπαθώντας να βρεις λύσεις και προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις την κρίση της εποχής! Θα σου γίνουν κάποιες επαγγελματικές προτάσεις, που θα πρέπει πρώτα να τις σκεφτείς καλά, χωρίς να πάρεις παρορμητικές αποφάσεις! Στον τομέα των οικονομικών σου, θα μειώσεις αισθητά κάποια από τα περιττά σου έξοδα, προκειμένου να προετοιμαστείς για κάποια αγορά ή επένδυση που θα κάνεις τον επόμενο μήνα!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5
ΓΕΝΙΚΑ: Θέλεις να πετύχεις και δεν θα υπολογίσεις το κόστος, την προσπάθεια ή τον τρόπο, με τον οποίο θα καταφέρεις να φτάσεις στο σκαλοπάτι της επιτυχίας… Αυτός είναι ο βασικός σου στόχος για το μήνα Μάιο και δεν πρόκειται ούτε στιγμή να καταθέσεις τα όπλα, μπροστά σε αυτό που θέλεις να πετύχεις με όλη την δύναμη της ψυχής σου! Οι ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σου και σε βοηθούν… Ο απόλυτος, απαιτητικός και εξουσιαστικός χαρακτήρας που θα εκδηλώσεις όμως αυτό τον μήνα, θα δημιουργήσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου!
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το πάθος σε κυριεύει αυτό τον Μάιο και σε κάνει να λειτουργείς κατακτητικά, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να κερδίσεις εδώ και τώρα αυτό που θέλεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αναζητάς την αφοσίωση, τον πλήρη έλεγχο και τον θαυμασμό, αλλά επειδή κάποια πράγματα δεν μπορούν να γίνουν με τον δικό σου υπερβολικό τρόπο, συχνά θα σε πιάνουν οι ζήλιες και οι εντάσεις σου! Χαλάρωσε και απόλαυσε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο, διατηρώντας όμως κάποιες επιφυλάξεις για το μέλλον!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μήνας διάκρισης και καταξίωσης θα είναι ο Μάιος για σένα, που έχεις προσωπικό σου αριθμό το 5. Θα έχεις την ευκαιρία να αναρριχηθείς επαγγελματικά, βλέποντας κάποιους από τους κόπους του παρελθόντος, να πιάνουν τελικά τόπο… Μία προαγωγή ή μία άνοδος στα οικονομικά σου, θα σε κάνει τώρα να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια για το μέλλον!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6
ΓΕΝΙΚΑ: Ο μήνας της ολοκλήρωσης έφτασε για σένα που έχεις για προσωπικό σου αριθμό το 6. Πολλές σκέψεις σου αλλάζουν και παίρνουν τώρα μία πιο όμορφη και σταθερή μορφή, ενώ εσύ από την πλευρά σου, εκπέμπεις ζεστασιά, σιγουριά και σοβαρότητα, αφού αισθάνεσαι ότι έχεις πετύχει πολλά… Αυτό το Μάιο έχεις την ευκαιρία να βάλεις πλώρη για νέα πλάνα, τα οποία θα τα θέσεις σε εφαρμογή από τον Ιούνιο.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ήρθε η στιγμή να μπεις στη θέση του ατόμου που σε ενδιαφέρει, προκειμένου να κατανοήσεις τα συναισθήματά του… Αυτό ακριβώς θα κάνεις τον φετινό Μάιο και με αυτό τον τρόπο θα βοηθηθείς προκειμένου να προσεγγίσεις το ταίρι σου και να βελτιώσετε τη σχέση σας! Όσο για σένα που δεν διατηρείς κάποιο δεσμό, ο Μάιος είναι ένας μήνας που σου δίνει τα ερεθίσματα να αφήσεις μία και καλή πίσω σου το παρελθόν, κάνοντας τώρα νέα σχέδια στο πλευρό ενός νέου συντρόφου!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν καταφέρεις να συγκρατήσεις την γενναιοδωρία σου, θα μπορέσεις εντέλει αυτό το μήνα να δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται! Στον τομέα της καριέρας σου, θα καταφέρεις να κατακτήσεις έναν επαγγελματικό σου στόχο και θα δεχθείς επιβράβευση, επιβεβαίωση και ανταμοιβή για όλες τις προσπάθειες σου!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7
ΓΕΝΙΚΑ: Νέα ξεκινήματα θα κάνεις αυτό τον Μάιο και θα ενθουσιαστείς από την ροή των εξελίξεων! Τα γεγονότα θα τρέχουν και εσύ θα προσπαθείς γρήγορα, να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δίνονται! Αυτό το μήνα να δεις κάποια πράγματα στη ζωή σου με τρόπο διαφορετικό! Με τον δυναμισμό που θα σε διακρίνει, θα πάρεις πρωτοβουλίες και θα θελήσεις με κάποιον τρόπο να… ανεξαρτητοποιηθείς!
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Εντελώς ξαφνικά και την στιγμή που δεν το περιμένεις, θα εισβάλει στη ζωή σου ο έρωτας, ο οποίος θα ανατρέψει πολλές από τις σκέψεις και τα σχέδια που είχες μέχρι τώρα… Αν είσαι ελεύθερος, τότε σίγουρα θα απολαύσεις τις μοιραίες ερωτικές στιγμές που θα σου δοθούν απλόχερα… Αν όμως ήδη είσαι σε σχέση, πρόσεξε γιατί θα εμπλακείς σε μπελάδες και θα τα κάνεις… «σαλάτα»!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέες πηγές εσόδων και καινούργιες επαγγελματικές ευκαιρίες θα αναζητήσεις και θα βρεις αυτό τον Μάιο! Η δράση σου θα επικεντρωθεί στην δημιουργία νέων πηγών, που θα σε βοηθήσουν στην καταξίωση, τόσο την επαγγελματική όσο και στην οικονομική! Φρόντισε όμως να αποφύγεις το ρίσκο και τις αλλαγές, όπου για την ώρα δεν σε ευνοούν!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8
ΓΕΝΙΚΑ: Ατέλειωτες ώρες με συζητήσεις και εξομολογήσεις, επικοινωνόντας με τα κοντινά σου πρόσωπα θα περάσεις αυτό τον Μάιο! Από το ξεκίνημα του μήνα θα έχεις την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους, τους οποίους είχες παραμελήσει αισθητά το τελευταίο διάστημα! Είναι μία καλή ευκαιρία λοιπόν να αναθερμάνεις σχέσεις, οι οποίες είχαν φθαρεί με το πέρασμα του χρόνου!
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Βάζεις νερό στο κρασί σου και αρχίζεις να δείχνεις συμβιβαστική διάθεση απέναντι στον άνθρωπο που αγαπάς ή στις αναζητήσεις νέων γνωριμιών που ήδη κάνεις! Ο Μάιος είναι ένας θετικός μήνας για την δημιουργία μίας πιο σταθερής αισθηματικής πορείας! Η επισημοποίηση ενός δεσμού ή η επανασύνδεση με μία σχέση από τα παλιά, είναι μέσα στα πιθανά σενάρια του μήνα!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάνε υπομονή στις προκλήσεις που δέχεσαι αυτό το διάστημα στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου. Μην βιάζεσαι να κρίνεις αρνητικά τα ζητήματα που αφορούν την καριέρας σου και προσπάθησε, μέσα από την καλή συνεργασία με τους συναδέλφους σου, να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που υπάρχουν αυτό τον καιρό στην εργασία σου! Όσο για τα οικονομικά σου, μπορούν να πάνε και καλύτερα, εφόσον προσπαθήσεις να βγεις από την αδράνεια!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9
ΓΕΝΙΚΑ: Ο Μάιος είναι ένας μήνας γεμάτος δράση, επικοινωνίες και πάνω από όλα εσύ ανακτάς την ενέργεια σου… Μετά από μία φάση ρουτίνας και ησυχίας, μπαίνεις και πάλι ενεργά στον στίβο της καθημερινότητας, λειτουργώντας με εξωστρέφεια και βρίσκοντας διεξόδους, προτάσεις και λύσεις, που θα κάνουν τη ζωή σου ακόμα πιο όμορφη! Ευχάριστες εξελίξεις θα έχεις στην οικογένειά σου και χαρμόσυνα νέα από συγγενείς (αδέρφια ή ξαδέρφια)!
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η επικοινωνία με τον σύντροφό σου, θα δώσει σημαντική ανανέωση στη σχέση σας και θα σας φέρει πολύ πιο κοντά! Με τον διάλογο και τον χιούμορ, θα μπορέσεις να κάνεις το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής αρκετά πιο ευχάριστο! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, έρχεται νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, που θα σε συναρπάσει!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν στον τομέα των επαγγελματικών σου, έρχονται από μακριά, από το εξωτερικό ή μέσω επαφών που θα έχεις με άτομα με τα οποία κατά κάποιο τρόπο συνδέεσαι επαγγελματικά! Επιπλέον θα ευνοηθείς ιδιαίτερα μέσα από επαγγελματικά σχέδια, τα οποία θα μπορέσεις τώρα να πραγματοποιήσεις! Στα οικονομικά σου, θα σε πιάσουν οι σπατάλες σου και τα χρήματά σου θα ξοδευτούν σαν νερό… για ρούχα, καλλωπισμό και δώρα προς τρίτους!
Πηγή: myastro.gr