Χάρβαρντ: ''Καραντίνα μέχρι το 2022'' Τοσο μαλλον θελουν να υποταξουν τους λαους ?

Η πανδημία του κορονοϊού έχει αλλάξει ριζικά τις ζωές μας, με τις επιπτώσεις......
σε όλους τους τομείς της ζωής να είναι τεράστιοι.
Οι ελπίδες όλων είναι στραμμένες στην εύρεση φαρμάκων και κυρίως εμβολίου, κάτι που σύμφωνα με τον ΠΟΥ δεν προβλέπεται για τους επόμενους 12 μήνες.
Σύμφωνα, λοιπόν, με νέες εκτιμήσεις επιστημόνων του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες το (εφιαλτικό) σενάριο να εφαρμοστούν περιοριστικά μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης ως το 2022. 

Συγκεκριμένα, τονίζουν πως ο ιός μπορεί να βρεθεί εκ νέου σε έξαρση ειδικά μέσα στους επόμενους χειμώνες και έτσι μόλις αρθούν τα μέτρα να επανεμφανιστεί και να κατακλυσθούν οι μονάδες εντατικής θεραπείας. Για να αποφευχθεί λοιπόν μια μεγάλη πίεση του συστήματος υγείας πιθανό είναι να χρειαστεί η επιβολή ξανά περιοριστικών μέτρων έως το 2022. Γι’ αυτό, θεωρούν σημαντικό να επεκταθεί η δυνατότητα των νοσοκομείων σε κλίνες ΜΕΘ για κάθε μελλοντικό ενδεχόμενο.
 
Δηλαδή με λίγα λόγια εγκλεισμός για δύο ακόμα χρόνια!
Η ύπαρξη φαρμάκων στο μέλλον θα διευκολύνει την απόκτηση συλλογικής ανοσίας από τον πληθυσμό, ωστόσο θεωρούν ότι θα πρέπει οι αρμόδιες αρχές να μένουν σε διαρκή εγρήγορση καθώς θεωρούν πως κορονοϊός θα αποκτήσει εποχικότητα ανάλογη της γρίπης, άρα τα συστήματα υγείας να επιβαρύνονται επιπρόσθετα.            fonaklas.blogspot.com

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων