Πλεύση Ελευθερίας: Παραχωρεί την κρατική χρηματοδότηση τριών μηνών στη μάχη κατά του κορωνοϊού


Την απόφαση για χρηματική συμβολή της στη μάχη κατά του κορωνοϊού, συνολικού ποσού 17.500 ευρώ από τις 70.000 ευρώ της κρατικής ετήσιας χρηματοδότησης, έλαβε η Πλεύση Ελευθερίας, για να στηρίξει οικονομικά και με την αγορά αναγκαίων ειδών προσπάθειες για
ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, καθώς και για την ενίσχυση των Κέντρων Υγείας που εντάχθηκαν σήμερα στον σχεδιασμό για την καταπολέμηση του ιού.
Μέρος των χρημάτων θα διατεθεί για την αγορά φαρμάκων για το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, «μια φωτεινή κοινωνική πρωτοβουλία που εδώ και σχεδόν μια δεκαετία βρίσκεται δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη ιατροφαρμακευτικής κάλυψης».
«Ως κίνημα που προέρχεται από την κοινωνία, υπάρχει και δρα για την κοινωνία αποφασίσαμε, ως ελάχιστη συμβολή μας στον αγώνα εναντίον της πανδημίας, να παραχωρήσουμε την πλήρη κρατική χρηματοδότηση 3 μηνών, που καταβλήθηκε χθες.
Θεωρούμε τη συμβολή μας αυτονόητο κοινωνικό καθήκον, συστράτευσης και αλληλεγγύης» αναφέρει η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.           www.naftemporiki.gr