Σοτάρετε
το κρέας σε λίγο ελαιόλαδο και, αφού πάρει χρώμα, αλατίστε και ρίξτε τη
μουστάρδα, το μέλι και 500 ml νερό. Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 1
ώρα ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Σε ένα άλλο σκεύος σοτάρετε
τα λαχανικά σε λίγο ελαιόλαδο. Ξεκινήστε από τα κρεμμύδια, μετά ρίξτε το
σκόρδο, τις μελιτζάνες, τα καρότα, τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια.
Αλατίστε και αφήστε για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Βάλτε σε
μια γάστρα το κρέας, τα λαχανικά και προσθέστε την κεφαλογραβιέρα
κομμένη σε μικρά κομμάτια. Σκεπάστε και αφήστε τη γάστρα για 30 λεπτά
στον φούρνο στους 200ο C.
Όταν ετοιμαστεί το φαγητό, πασπαλίστε με μαϊντανό και σερβίρετε. www.ethnos.gr