Γ. Τράγκας: Υπακούοντας το Βερολίνο, μας οδηγεί σε εδαφικό ακρωτηριασμό

Όλες οι πληρωμένες από την κυβέρνηση και φίλους της δημοσκοπήσεις απέχουν πολύ της πραγματικότητας. Ήδη η συντριπτική πλειοψηφία του λαού αισθάνεται τις συνέπειες των ακραίων μέτρων του lockdown και φοβάται ότι ο (υ)ιός Μητσοτάκης οδηγεί τη χώρα σε νέους επαχθείς δανεισμούς, μνημόνια και υποχωρήσεις, όπως και σε ταπεινωτικές συμφωνίες με την Τουρκία.....

Εκατομμύρια Έλληνες έχουν καταλάβει την ανεργία και την πείνα που έφερε ο made in Microsoft σημερινός  πρωθυπουργός και διαισθάνονται πόσο υπάκουος είναι στο Βερολίνο και πόσο εύκολα «κρυολογεί», όταν βήχει ο Ερντογάν στον Παλάτι του στην Άγκυρα.
Όλες οι πατριωτικές και δημοκρατικές δυνάμεις της ΝΔ, όλοι όσοι θυμούνται τον ιδρυτή της, όσοι έχουν την Ελλάδα στο αίμα τους, όσοι πιστεύουμε στην ανεμπόδιστη κίνηση των ιδεών και στο δικαίωμα του αντιπάλου να μιλάει  ελεύθερα, θεωρούμε την πολιτική και τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη και της οικογενείας του,  “καρκινώδη δυσπλασία” μέσα στους υγιείς ιστούς  του κόμματος και καταστροφικές για την πατρίδα.
Παζαρεύει περιορισμένη κυριαρχία ( επήρεια) για Καστελόριζο, Ρόδο, Κάρπαθο και Κρήτη
Ο γερμανόφιλος αρχηγός της σημερινής κυβέρνησης θα αντιμετωπίσει σύντομα και άμεσα τη δράση- μαζική αντίδραση όλων εκείνων που δεν επιθυμούν περιορισμένη «επήρεια» και ΑΟΖ των ακριτικών νήσων του Αιγαίου. Η πιστοποίηση μειοδοτικών- προδοτικών κινήσεων από τους πολιτικούς κλώνους του Σημίτη, τους εμφανείς εγκάθετους της Γερμανίας, θα προκαλέσουν τεκτονικές δονήσεις στο εκλογικό σώμα και κυρίως στον χώρο της Κεντροδεξιάς και της Δεξιάς. Ο Μητσοτάκης θα ανατραπεί πριν προλάβει να υλοποιήσει αντεθνικά σχέδια, υποβαλλόμενα και καθοδηγούμενα από τα «αφεντικά» του.
Όλες οι δημοσκοπήσεις που προβάλλουν τα πληρωμένα κανάλια, που συνέβαλαν στην εθνική καταστροφή, είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Το διαπιστώνω πηγαίνοντας σε διάφορα μέρη και διασχίζοντας την Επικράτεια.
Είμαι τώρα στο νησί των Φαιάκων. Η Κέρκυρα ( από ό,τι ακούω) δεν είχε κανένα κρούσμα covid-19. Παντού εδώ, συναντώ και βλέπω την οικονομική καταστροφή. Ένα κοσμοπολίτικο νησί του Ιονίου, ένα από τα ωραιότερα μέρη του πλανήτη, καταστράφηκε οικονομικά από το lockdown του Μητσοτάκη και της «χρυσής» ομάδας των λοιμωξιολόγων.
Σάββατο και στο στενό του Αγίου Σπυρίδωνα, τρία μαγαζιά ήταν μόνο ανοιχτά. Εκεί στη Στοά των  Λιστών, ελάχιστες παρέες, νεαρά παιδιά ηλικίας 13 με 18. Κανένας τουρίστας! Κοιτάζω το ημερολόγιο: 27 Ιουνίου! Τα περισσότερα ξενοδοχεία του νησιού κλειστά. Όπως μου είπαν  τα πιο πολλά δεν θα ανοίξουν, γιατί εκτιμούν ότι η φετινή σεζόν είναι εντελώς χαμένη. Το ίδιο συμβαίνει και με τα ενοικιαζόμενα σπίτια ή δωμάτια.
Οι Κερκυραίοι ( όπως και όλοι οι Έλληνες) έχουν καταλάβει ότι έπαιξαν πολύ βρόμικο παιχνίδι τα τηλεοπτικά κανάλια και οι επιχορηγούμενοι από πολυεθνικές φαρμάκων λοιμωξιολόγοι. Όπως μου είπαν καταστηματάρχες δίπλα στον Άγιο Σπυρίδωνα– μίλησαν σε δημοσιογράφους μεγάλων καναλιών- για την όλη κατάσταση, αφηγήθηκαν τη δραματική οικονομική κατάστασή τους, είπαν σε όλα τα δελτία ειδήσεων, ότι έρχεται μεγάλη πείνα στο νησί, αλλά κανείς δεν έπαιξε τις δηλώσεις τους!
Με εντελώς φασιστικό τρόπο, τόσο η κυβέρνηση, όσο και οι επώνυμοι των καναλιών αποκρύβουν τις οιμωγές και την απόγνωση των Ελλήνων σε όλη τη χώρα. Όπως μου έλεγαν στα ferry boat Ηγουμενίτσας – Κέρκυρας, πέρσι μόνο το Πάσχα μετέφεραν στην Κέρκυρα 16.000 επιβάτες. Φέτος, όλη η Ηγουμενίτσα «ψάχνεται»,  πώς θα τα βγάλει πέρα. Το ίδιο και οι γύρω περιοχές. Το φάσμα της ανεργίας και της πείνας απλώνεται. Τα δρομολόγια έχουν αραιώσει και οι διακινούμενοι, φυσικά Έλληνες, είναι ελάχιστοι.
Στη Βόρεια Κέρκυρα, όπου έρχονται κάθε χρόνο Βρετανοί, τα πάντα είναι ερημικά. Οι ταβέρνες είναι κλειστές στο Καλάμι και στην Κουλούρα.  Το μεγάλο ξενοδοχείο και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που δέχονταν χιλιάδες Σκοτσέζους, Ουαλούς και Ιταλούς κάθε χρόνο, θεόκλειστα. Ένα σούπερ μάρκετ, η «Δήμητρα» είναι ανοιχτό στην Κασσιόπη. Εκεί, βρήκα στην άκρη του λιμανιού ανοιχτό το «ταβερνάκι».  Φυσικά όσοι ανέβασαν ρολά,  δεν βγάζουν ούτε το κόστος του ρεύματος. Ένας φίλος μου, που έχει το κομμωτήριο «Art» στην πόλη της Κέρκυρας, πήρε από τη ΔΕΗ ένα λογαριασμό 1.400 ευρώ(!), για την περίοδο του lockdown, που ήταν κλειστός!!! Πήγε στη ΔΕΗ, έβαλε τις φωνές γι’ αυτόν τον εξωφρενικό λογαριασμό αλλά ο υπάλληλος του είπε: «Γιατί φωνάζετε κύριε, τα σεσουάρ καίνε πολύ!».
Εκεί, στον ίδιο δρόμο, που βρίσκεται το κομμωτήριο, επτά καταστήματα έκλεισαν στη διάρκεια του lockdown και δεν πρόκειται να επαναλειτουργήσουν!
Όλοι μουρμουρίζουν εναντίον του Κυριάκου, αποκαλούν ξέφτι τον Άδωνι Γεωργιάδη, γκρινιάζουν για τον Δένδια και αφορίζουν τις τράπεζες. Οι πάντες έχουν καταλάβει, ότι τα μόνα μέτρα στήριξης, η περίφημη συμπαράσταση της κυβέρνησης, ήταν τα 800 ευρώ για 45 ημέρες! Όσα ανακοίνωσαν για την ενίσχυση από μέρους των τραπεζών ήταν ψέματα, γιατί μόνο οι εύρωστες επιχειρήσεις μπορούσαν να πάρουν δάνειο. Οι υπόλοιποι αποκλείστηκαν.
Όλες οι μετρήσεις που θέλουν να δείξουν, ότι ο Μητσοτάκης είναι μεγάλος ηγέτης, χαρισματικός πολιτικός και ο Αρχάγγελος – Προστάτης της Υγείας των Ελλήνων, είναι πλαστές και προϊόν παραγγελιών και οδηγιών του Μαξίμου και φιλικών, καλολαδωμένων καναλιών. Σε όλες πρέπει να έχει βάλει το χέρι του ο ειδήμων σε γκάλοπ υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος. Επίσης, είναι βέβαιο ότι εποπτεύει όλων των χρημάτων που διανέμονται, ο ανιψιός του «Καίσαρα», Γρηγόρης Δημητριάδης.
Όπως έμαθα, η φασιστική επιχείρηση φίμωσής μου, τόσο στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM, όσο και στο Action 24, είχε να κάνει με την ευρεία διείσδυση των αποκαλύψεών μου και των δεδομένων μου, σε όλη τη χώρα. Ανακαλύπτω στην Περιφέρεια, ότι όσοι είχαν cosmote, έβλεπαν Action24!
Ο Μητσοτάκης θα ανατραπεί μόλις βαδίσει για πρόωρες εκλογές, προκειμένου να «κάψει» την απλή αναλογική, να φέρει 5ο μνημόνιο και να υπογράψει ταπεινωτική συνθήκη με τον Ερντογάν. Όλες οι κινήσεις του, όλες οι αποφάσεις του, αποδεικνύουν ότι παίρνει απευθείας εντολές από την Καγκελαρία του Βερολίνου.
Είτε πηγαίνει στο Πεκίνο προκαλώντας υπαινιγμούς από τον Μάικ Πομπέο και το Λευκό Οίκο, είτε συνεργάζεται στενά με τα ιδρύματα Σόρος και Γκέιτς προωθώντας τις δουλειές του Μπιλ στην Ελλάδα, είτε επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον Ερντογάν, προηγουμένως ζητάει την άδεια των Γερμανών ή παίρνει απευθείας οδηγίες και εντολές από την Άγκελα Μέρκελ. Δεν παίρνει ουσιαστικά, ουδεμία ατομική, κυβερνητική ή εθνική πρωτοβουλία, χωρίς να ρωτήσει τις δυνάμεις Κατοχής. «Μαγειρεύει» να πάει σε εκλογές μέσα σε μία πυρακτωμένη ατμόσφαιρα πολιτικής κάθαρσης, όπως είχε κάνει ο πατέρας του με τον Ανδρέα Παπανδρέου, το βρόμικο ’89, προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές και να αναρριχηθεί στην εξουσία. Η Αγία Οικογένεια «μαγειρεύει» πάντα με τον ίδιο τρόπο τα «πολιτικά ξεροτήγανα».
Ο Κυριάκος όμως βλέπει, ότι τα υλικά που χρησιμοποιεί με κασέτες (όπως παλιά ο πατέρας του με τον Μαυρίκη), Παπαγγελόπουλους, Καμμένους και Novartis, δεν είναι αρκετά ως προσάναμμα για να ανάψει μεγάλη φωτιά και να πάει τον Τσίπρα σε πρόωρες εκλογές και Ειδικό Δικαστήριο.  Άλλωστε ο συμβιβασμός της Novartis με το αμερικανικό δημόσιο, αποδεικνύει ότι αποδέχθηκε την ενοχή της για τις μεθόδους της και στην Ελλάδα.
Επίσης, η ανάλυση του συμβιβασμού από τις Αμερικανικές Αρχές, αναφέρει εκτεταμένα, ότι επαγγελματίες της Υγείας δωροδοκούμενοι, υλοποίησαν τις μεθόδους της πολυεθνικής. Μήπως  ο πρωθυπουργός πρέπει να κοιτάξει για αυτούς τους επαγγελματίες της Υγείας στο περιβάλλον του ή στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ;
Ο Μητσοτάκης πρέπει να αναχαιτιστεί, πρέπει να ανατραπεί, πριν υλοποιήσει τα αντεθνικά σχέδιά του, πριν προχωρήσει σε ταπεινωτικές συμφωνίες με τους Τούρκους και ακρωτηριασμό της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας. Είναι υποχρέωση των πατριωτικών δυνάμεων της ΝΔ αλλά και υποχρέωση όλων των ελεύθερων Δημοκρατών και Πατριωτών Ελλήνων, να κινηθούν σε όλη τη χώρα, προκειμένου να ματαιωθούν όλα αυτά τα αντεθνικά και μειοδοτικά σχέδια. Ο (υ)ιός Μητσοτάκης εξαπάτησε τους Έλληνες. Άρπαξε την ψήφο τους, παριστάνοντας τον πατριώτη και αξιοποιώντας την πολιτική φθορά του Τσίπρα, εξαιτίας της συμφωνίας των Πρεσπών. Εξαπάτησε τους Έλληνες, λέγοντας ότι ήταν εναντίον της συμφωνίας, ενώ στην πραγματικότητα ήταν υπέρ. Το απέδειξε μόλις ήρθε στην εξουσία. Τώρα είναι έτοιμος να υπογράψει μειωμένη «επήρεια» στα ελληνικά νησιά, δηλαδή μειωμένη ελληνική κυριαρχία. Είναι κλώνος του Γερμανού πράκτορα ( όπως τον έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου) Κώστα Σημίτη και αυτό αποδεικνύει η στενή επαφή του με συμβούλους του πρώην πρωθυπουργού, όπως ο Ροζάκης και άλλα στελέχη του Σημιτικού περιβάλλοντος, που πρωταγωνίστησαν σε βιβλία υπέρ των «ζωτικών συμφερόντων» της Τουρκίας στο Αιγαίο και ντοκιμαντέρ που αφηγήθηκαν τις «ευτυχισμένες ημέρες» των Ελλήνων επί Τουρκοκρατίας.
Είναι υποχρέωση όλων των ελευθέρων Ελλήνων, ανεξάρτητα κομματικής ή ιδεολογικής τοποθέτησης, να εμποδίσουμε τον Μητσοτάκη να προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Ισοπέδωσε οικονομικά τη χώρα, απορρύθμισε πλήρως την οικονομία της και χρησιμοποιεί τον covid-19 ως εργαλείο εκφοβισμού και ελέγχου του πληθυσμού. Υποχρέωση όλων η μαζική αντίδραση και η ανατροπή αυτών των σχεδίων.
Με το επιχείρημα «Σώζω ζωές» έφερε την πείνα, την εξαθλίωση και την ανεργία στην Ελλάδα. Με το ίδιο επιχείρημα, μπορεί να υπογράψει ταπεινωτική συμφωνία με τον Ερντογάν, χρησιμοποιώντας νεόκοπους όρους, όπως μειωμένη «επήρεια», δηλαδή μειωμένη κυριαρχία, προκειμένου φυσικά να ξεγελάσει την πλειοψηφία του λαού. Δεν θα του το επιτρέψουμε!
Το άρθρο του Γιώργου Τράγκα δημοσιεύεται στην εφημερίδα “Δημοκρατία” (29/6/2020)