«Ανοίγει» το κύκλωμα παιδεραστίας – «Δείχνει» πρόσωπα και ονόματα η 10χρονη

Πρόσωπα και περιστατικά ανακαλεί καθημερινά από τη μνήμη της η 10χρονη μαθήτρια που έπεσε θύμα απαγωγής στη Θεσσαλονίκη. Μιλώντας στους αστυνομικούς εξιστορεί πώς η 33χρονη την άρπαξε, ενώ θυμάται τα ονόματα των προσώπων που έρχονταν σε επαφή με την κατηγορούμενη.
Με μεγάλη προσοχή και υπό την επίβλεψη παιδοψυχολόγων προσπαθούν καθημερινά οι αστυνομικοί να μάθουν από την ίδια τη 10χρονη όσα συνέβησαν στο
48ωρο της αρπαγής της.
Όπως αποκάλυψε το MEGA, υπάρχει νέα τρισέλιδη κατάθεση του παιδιού που ενισχύει τις υποψίες ότι πίσω από την αρπαγή ίσως κρύβεται κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.
Σκηνές που σοκάρουν, αφηγήσεις της 10χρονης για συνεχείς παρενοχλήσεις, ενώ το κορίτσι αρχίζει και θυμάται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες μέχρι τη στιγμή που η 33χρονη της έδωσε τα ηρεμιστικά.

Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Σε δεύτερο χρόνο και αφού η 33χρονη είχε πάει το μικρό κορίτσι στο δωμάτιο, το ανάγκασε να πιει τον χυμό, στον οποίο είχε ρίξει τα ηρεμιστικά χάπια.
Την επόμενη μέρα που είχε περάσει η επίδραση των ηρεμιστικών, το παιδί ξύπνησε και άνοιξε την τηλεόραση. Η 10χρονη σοκαρίστηκε όταν είδε τον εαυτό της και την οικογένειά της να την αναζητεί.
Επιπλέον, η ανήλικη μαθήτρια, όπως περιγράφει σύμφωνα με πληροφορίες, είχε καταλάβει ότι την φωτογράφιζαν κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι της 33χρονης.
Η ανήλικη είδε και μια επιταγή στα χέρια της 33χρονης, κάτι που της προκάλεσε εντύπωση καθώς άκουσε τη γυναίκα να λέει «τόσα πολλά λεφτά θα πάρω», ενώ κατέθεσε ότι είδε σε βιντεοκλήση έναν μελαχρινό άνδρα με κοτσιδάκια να δίνει οδηγίες για το τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια.
Σε έντονο ύφος, ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης μίλησε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA για τα νέα στοιχεία που προστίθενται στην υπόθεση μετά την κατάθεση της ανήλικης, αποφεύγοντας ωστόσο να τοποθετηθεί επί της ουσίας.        www.in.gr